Muntatge amb un primer pla de Rocío Carrasco rient mirant de banda, el logo de La 1 i diners
TELEVISIÓ

TVE es gasta una milionada en un programa protagonitzat per Rocío Carrasco

Rocío Carrasco tornarà a la televisió participant en un espai de TVE que espera arrasar en audiència

Rocío Carrasco fa temps que no apareix a la petita pantalla. Després de la seva docusèrie, va participar a Sálvame i fins i tot en alguns formats més de Telecinco, però fa mesos que ja no surt a aquesta cadena. El motiu és que aquest mitjà li va imposar un veto, com a tot el seu entorn.

Tot i això, la Rocío Carrasco tornarà a televisió per a alegria de tots els seus fans. Ho farà a través d'un programa de TVE, en què sembla que l'ens públic ha invertit molts diners.

Rocío Carrasco participarà en un nou i car espai de TVE

La Rocío Carrasco ha estat notícia aquests dies perquè ha perdut una important guerra judicial contra el seu exmarit,l' Antonio David. I també perquè iniciarà una nova gira del musical que ha creat al voltant de la figura de la seva mare, la Rocío Jurado.

Encara que, per si no n'hi hagués prou, ella també ha aconseguit protagonisme per un altre motiu, pel seu nou projecte professional. Segons s'ha revelat als mitjans, encara que no hi ha confirmació oficial, tornarà a la televisió per la porta gran. Sí, participarà en el nou concurs culinari de TVE: Bake Off, famosos al horno, que espera triomfar atraient els mateixos espectadors de MasterChef.

Muntatge de Rocío Carrasco amb el logo de Celebrity Bake Off a La 1
Rocío Carrasco sembla que demostrarà les seves habilitats a la cuina al nou programa | e-noticies.cat

La Rocío, pel que sembla, serà un dels famosos que es posaran el davantal i es ficaran a la cuina per demostrar les seves habilitats com a rebosters. Ho faran davant de les càmeres en aquest programa, que ja va tenir diverses versions a Cuatro i Prime Video. Un espai on TVE està invertint molts diners.

Així, segons ha revelat El Mundo, per les seves 12 entregues l'ens públic ha pagat 5.900.000 €, i per això cada episodi li costa 492.000 €, més IVA. Elevada quantitat, per tant, però espera que li surti rendible si aconsegueix atraure espectadors i pujar la quota de pantalla de La 1.

La dona del Fidel Albiac serà un dels atractius innegables del format, ja que sempre genera molt d'interès. En concret, serà potser la protagonista més gran del càsting, però hi pot haver sorpreses. Fins ara, no s'han donat més noms de concursants, encara que sí que se n'ha confirmat oficialment un: Terelu Campos.

Amb aquest fitxatge, la Rocío estarà encantada, ja que compartirà plató i experiències amb una de les seves millors amigues. Amb una de les persones que ha estat sempre al seu costat en l'adversitat i els anys de patiment. A més, segur que la seva 'germana' l'ajudarà a afrontar aquest repte, en què ella ja té certa experiència, ja que va concursar a MasterChef Celebrity.

Rocío Carrasco: tot el que se sap del seu programa

La Rocío Carrasco possiblement ja estarà preparant-se per mostrar els seus dots entre fogons a Bake Off, famosos al horno. I mentre ho fa, es van publicant petits detalls del concurs a poc a poc.

Per exemple, ha sortit a la llum que TVE ha optat per la Paula Vázquez per ser la presentadora del talent reboster. Ho serà perquè ja va exercir com a tal en anteriors edicions i versions d'aquest mateix espai, quan es deia Celebrity Bake Off. Per això té l'experiència necessària, així com amb els coneixements imprescindibles sobre la dinàmica del programa.

Paula Vázquez a la presentació de Celebrity Bake Off de Prime Video
Rocío Carrasco compartirà plató amb Paula Vázquez | Prime Video

A més, s'ha revelat que està previst que el nou projecte de la Rocío s'estreni poc després de Nadal. Exactament, els primers mesos del 2024, cosa que explicaria que ja s'hagi començat a fer oficial la llista de participants. Concursants entre els quals podria estar l'Ana Boyer, ja que aquest rumor ha començat a agafar força les últimes hores.