Fotomuntatge de Toni Soler de TV3 amb gràfics d'audiència
TELEVISIÓ

TV3 ja tremola: La clatellada de l'audiència a Toni Soler i al seu 'Està passant'

Les dades d'audiència d'aquest dimecres 25 d'octubre podrien costar molt cares a TV3

L'audiència de TV3, aquest dimecres passat, ha donat una garrotada a Toni Soler i al seu 'Està passant'. El cert és que el programa d'humor no ha estat entre els més vistos a la seva franja horària. Unes dades d'audiència que podrien costar molt cares a la televisió pública catalana.

Cal recordar que, en aquesta nova temporada, TV3 ha pagat 5,3 milions d'euros a la productora de Toni Soler, Minoria Absoluta, per l''Està passant' i el 'Polònia'. Una xifra molt superior a la de l'any anterior. Així, el programa presentat per Toni Soler, va punxar al rang de la tarda de dimecres.

La garrotada de l'audiència de TV3 a Toni Soler

L''Està passant' de Toni Soler no va ser l'aposta escollida pels televidents. En el seu lloc, l'audiència va preferir el 'Pasapalabra' d'Antena 3, que va aconseguir 251.000 espectadors i un 15,2% de quota. Toni Soler també va quedar per sota de l''Aquí la tierra' de TVE.

Després d'un dimarts molt bo pel que fa a l'audiència, Toni Soler i el seu programa no van rebre bones notícies. D'aquesta manera, l'espai de Minoria Absoluta va obtenir només 187.000 espectadors. Unes xifres sorprenents si les comparem amb les de dimarts.

L''Està passant' va batre rècords aquest dimarts 24 d'octubre amb el màxim de quota de pantalla. El format de la productora de Toni Soler feia ni més ni menys que un 19% de share i 307.000 seguidors. De fet, fins a 523.000 espectadors van connectar en algun moment amb el programa aquest dimarts.

Unes dades que van fer líder l'espai a Catalunya. Però ja se sap que tot allò que puja baixa. Així que al món de la televisió ningú no pot donar res per fet, ja que avui ets el rei absolut i demà et fulminen en un obrir i tancar d'ulls. Si no, que ho diguin a Jorge Javier Vázquez.

TV3 manté el lideratge

Tot i això, TV3 ha estat la cadena líder aquest dimecres. El 'TN vespre' presentat per Toni Cruanyes, va ser l'espai més vist del dia amb 411.000 espectadors i un 20,6% de share. El segon programa més vist va ser el 'Cuines' el qual va obtenir 286.000 i 239.000 espectadors en els seus dos episodis.

➡️ Televisió

Més notícies: