Fotomuntatge de dues actrius de la sèrie de TV3, 'Com si fos ahir'
TELEVISIÓ

TV3 substitueix el 'Com si fos ahir' per una mítica sèrie per acomiadar l'any

La cadena pública catalana ha aixecat tota la graella prevista per acomiadar l'any i ha afegit novetats

TV3 ha anunciat els nous plans que té per acomiadar el 2023. Com ja vam anunciar, la sèrie de la sobretaula de la cadena pública catalana, el 'Com si fos ahir', se'n va anar de vacances per Nadal. D'aquesta manera, la corpo li ha buscat un substitut.

D'aquesta manera, a partir del 26 de desembre passat, la cadena va ocupar el buit del 'Com si fos ahir' amb la sèrie 'La Senyoreta Scarlet i el Duc'. Però això no és tot. I és que aquest dijous 28 de desembre, la televisió catalana ha comunicat un nou canvi que sorprendrà l'audiència.

TV3 ja té substitut per al 'Com si fos ahir'

Segons hem pogut saber, TV3 ha fet un canvi sorpresa a la graella per a l'últim dia de l'any. I és que el pròxim 31 de desembre, la cadena emetrà els capítols més icònics de la mítica sèrie 'Plats Bruts'. D'aquesta manera tornarem a gaudir del López i el David.

Així, TV3 no emetrà les pel·lícules que tenia previstes: 'Ben-hur' i 'After'. Cal recordar que 'Plats Bruts', en la seva quarta temporada, va arribar a aconseguir 1.123.000 espectadors i un magnífic 41,3% de quota. D'aquesta manera, TV3 espera aixecar l'audiència per acabar l'any de la millor manera.

El pròxim 31 de desembre, l'audiència podrà veure 8 capítols de 'Plats Bruts'. La graella prevista pel canal de televisió per emetre la sèrie anirà de les 15.40 hores fins a les 20.15 hores de la tarda. Una marató que, per als fanàtics de la sitcom , serà tota una delícia.

La graella de Cap d'Any a TV3

La programació del 31 de desembre a TV3 donarà el tret de sortida a les 12.55 hores del matí. I ho farà amb el sorteig de la Grossa de Cap d´Any, on Anna Simon serà l´encarregada de conduir la rifa.

Cap a les 13.50 hores del migdia, serà el torn de 'Al cotxe!', presentat per Eloi Vila, i els seus millors moments de l'any. Després serà el torn del 'TN Migdia' i, posteriorment, arribaran els 8 capítols de 'Plats Bruts' fins a les 20.15 hores de la nit.

Just després arribarà l''Atrapa'm si pots' i després el 'TN Vespere'. En acabar l'informatiu, la cadena emetrà un programa especial de l''APM', els millors moments del 'Polònia' i, per acabar, les esperades campanades presentades per Laura Escanes i Miki Núñez.