Muntatge de Marta Torné i Miki Núñez amb el logotip d'Eufòria
TELEVISIÓ

TV3 pren una important decisió amb 'Eufòria' de Miki Núñez i Marta Torné

TV3 se'n va de vacances per Setmana Santa i 'Eufòria' de Miki Núñez i Marta Torné pateix un canvi en la seva programació

TV3 descansa per Setmana Santa. Per això, Eufòria, ha vist endarrerida l'emissió de la gala número cinc. Aquesta setmana, tant Eufòria com altres formats de TV3 com Col·lapse han decidit agafar-se vacances.

La cadena catalana ha mantingut la graella habitual fins dijous 28 de març. De fet, aquesta setmana, Miki Núñez i Marta Torné s'avancen un dia a la seva programació normal.

Miki Núñez i Marta Torné com a presentadors d'Eufòria a TV3

I és que dijous que ve Eufòria farà un programa especial en què repassaran els fets en les quatre primeres gales de la tercera temporada del concurs. Tot i això, per veure un nou episodi del talent de Miki Núñez i Marta Torné caldrà esperar fins al 5 d'abril.

De fet, divendres que ve, TV3 apostarà per emetre l'obra de teatre L'alegria que passa, de la companyia de teatre Dagoll Dagom.

Eufòria torna a la programació habitual el 5 d'abril

Tot i que Eufòria no emetrà una nova gala fins al 5 d'abril, ja es coneixen les noves cançons que interpretaran els aspirants. Aquesta gala cinc, Rangel i Lluna, els aspirants a la zona de perill, se sotmetran a la votació del públic només començar la gala. Després de l'expulsió, la gala prendrà la dinàmica usual.

Xavi Noms, concursant d'Eufòria a la seva actuació

A la gala 5, els aspirants interpretaran cançons com I don't care de Justin Bieber i Ed Sheeran; Hi ha nothing de Whitney Houston, o Jo mai més, de Joan Dausà. Malgrat això, molts usuaris a les xarxes socials s'han queixat de “favoritisme” a certs concursants.

TV3 torna a apostar per les sèries juvenils

Dilluns, malgrat no emetre els seus espais habituals durant el dia, TV3 ha decidit emetre els dos primers capítols de la nova sèrie juvenil. L'Acadèmia arriba dilluns que ve a TV3 com una nova oportunitat per continuar atraient el públic jove, després del final de Jo mai mai.

Frame de la nova sèrie de TV3: L'Acadèmia

L'Acadèmia és una sèrie rodada majoritàriament en castellà, per la qual cosa TV3 haurà de doblegar els seus protagonistes, cosa que, després de Cites Barcelona, no acaba de convèncer els espectadors.

Tot i això, molts esperen l'arribada d'aquesta nova sèrie de TV3, que es podrà veure també a Amazon Prime Video.

➡️ Televisió

Més notícies: