Fotomuntatge de l'actor Jordi Díaz amb una emoticona trista

TELEVISIÓ

La tragèdia familiar de Jordi Díaz, actor de 'El cor de la ciutat' de TV3

Jordi Díaz va commoure l'audiència de TV3 després d'explicar un dels episodis més complicats de la seva vida

Jordi Díaz és un dels actors més estimats del panorama català. De fet, els més fanàtics de les sèries de la sobretaula de TV3 segur que el recorden interpretant Fede a El cor de la ciutat.

A més, l'actor català també ha participat en diverses sèries més. Algunes són Laberint d'ombres o Des del balcó. Jordi Díaz també ha donat diverses entrevistes al canal català on, en una ocasió, va commoure tots els teleespectadors.

La tragèdia familiar de Jordi Díaz

Ja se sap que al programa Al cotxe, Eloi Vila aconsegueix que tots els seus convidats acabin emocionant l'audiència. D'aquesta manera, la participació de Jordi Díaz no va ser menys.

"Amb la mort de la meva mare, la meva vida fa un clic. La meva mare va morir amb 69 anys i no sabia que es moriria de com estava de bé. Jo sobretot, el que no he sabut gestionar bé de la mort de la meva mare van ser les formes", confessava Jordi Díaz.

Cal recordar que la mare de Jordi Díaz va morir a causa d'un ictus i, segons va explicar el mateix protagonista, els metges no van actuar amb rapidesa. A més, en el moment que va passar tot, Jordi Díaz estava lluny d'ella, fet que va intensificar el seu malestar.

"La meva mare vivia a Estepona, ciutat costanera de Màlaga, i ella feia 16 anys que ja vivia allà. A la meva mare el que li passa és que un matí s'aixeca i es desploma a terra", va manifestar l'intèrpret.

Jordi Díaz també va explicar el malson que van haver de viure perquè els metges sabessin què li passava a la seva mare.

"A la meva mare li passa això a les 8 del matí i no se'ns en va fins a les 22 de la nit. La meva mare va passar per quatre centres i fins al tercer no van veure la magnitud de la tragèdia. Es veu que li va rebentar la vena aorta interior i s'estava dessagnant per dins".

"Evidentment, en cap moment penses que perdràs la teva mare. La impotència meva va ser no estar allà, la ràbia de veure que no van saber veure el que li passava fins moltes hores més tard. Perquè la meva mare si alguna cosa tenia, era energia, força i ganes de viure", va concloure.

Jordi Díaz: "Vaig baixar als inferns"

Jordi Díaz, després de la mort de la seva mare, va viure el moment més complicat de la seva vida. Tant va ser així que mesos més tard, li van diagnosticar una diabetis i una trombosi. I és que, segons va explicar l'actor, la seva mare era la seva fan més gran.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

"Parlar de la meva mare m'emociona i això crec que ho arrossegaré tota la vida. Perquè la meva mare i jo, no érem només una mare i un fill, sinó que érem molt amics. Ens explicàvem moltes coses, no teníem secrets i ens estimàvem molt".

"A partir que la meva mare es mor, jo, me'n vaig als inferns. Mira si me'n vaig als inferns que la meva mare mor al març i a mi al desembre m'estan diagnosticant una diabetis i una trombosi de cop", va acabar Jordi Díaz