Fotomuntatge de Raquel Sans i Toni Cruanyes

TELEVISIÓ

Toni Cruanyes no és l'únic: Raquel Sans també va regalar un momentàs amb el seu fill

Fa només uns dies, Toni Cruanyes va protagonitzar amb la seva filla una escena inèdita en ple directe a TV3

En diverses ocasions, els familiars dels presentadors estrella de la televisió pública de Catalunya ens han regalat grans moments. Si no que li diguin a Helena García Melero i a la intervenció telefònica de la seva mare que ja forma part de la història de la televisió.

Fa només uns dies, Toni Cruanyes va protagonitzar una escena inèdita en ple directe a TV3. Bé, més aviat va ser la seva filla petita Joana, que va regalar a l'audiència de la televisió pública de Catalunya un moment molt divertit.

Durant el programa especial de les eleccions del matí, van connectar amb Toni Cruanyes i Ariadna Oltra, els presentadors de l'especial nocturn de TV3. Així doncs, es va poder veure Toni Cruanyes en una habitació de casa seva.

Tal com va confessar el presentador, el seu fill gran, l'Elies, de 9 anys, se n'anava de colònies. Pel que estaven preparant la maleta. “Estem fent la motxilla i els he fet sortir de l'habitació i quan he dit que sortia per la tele tots dos han dit que volien venir cap aquí”.

Tot i els intents del català que els seus fills no apareguessin en pantalla, la seva filla Joana, de 4 anys, treia el caparró per darrere del llit. Tant va ser així que en un moment donat, durant la connexió, es va sentir a Toni Cruanyes cridar els seus fills: “Si us plau, sortiu d'aquí!”.

Toni Cruanyes a casa seva i la seva filla Joana de fons

El fill de Raquel Sans també va aparèixer d'espontani a TV3

El 2021, el petit de Raquel Sans, presentadora del TN Migdia, va protagonitzar una escena similar a la de la filla de Toni Cruanyes. Va ser durant una connexió en directe amb Lídia Heredia quan va passar aquest altre gran moment.

Raquel Sans, per treure ferro a l'assumpte, va dir: "Ja has vist que tenim un convidat, és una mica complicat". I Lídia Heredia va respondre: "Ah, no, no ho he vist... No s'ha vist, no s'ha vist Raquel".

Imatge de Raquel Sans en una connexió en directe de TV3 amb el fill d'espontani

Un meravellós moment del qual hem pogut recuperar una captura. I és que el petit apareix amb les celles arrufades i Raquel Sans, amb total naturalitat, intenta que no surti en pantalla. Ja se sap que els directes tenen aquestes coses.

➡️ Televisió

Més notícies: