Muntatge de fotos d'Adela González amb rostre seriós i, al costat, una imatge de Terelu Campos amb rostre somrient
TELEVISIÓ

Terelu Campos i Adela González tornen a treballar juntes gràcies a un programa curiós

Terelu Campos i Adela González van presentar la darrera etapa de 'Sálvame' i ara estan unides gràcies a un projecte sorprenent

Terelu Campos i Adela González van començar una bonica amistat gràcies a Sálvame. Van presentar juntes l'última etapa del programa i van aconseguir grans dades d'audiència. Tant és així que, quan Telecinco va retirar l'espai, Adela no va trigar a trobar feina a La Sexta per capitanejar Más vale sábado.

Terelu Campos tornarà a treballar amb Adela a l'esmentat mitjà de comunicació. La Sexta li ha proposat formar part de Generación TOP, un concurs en què participaran altres famosos com ara David Meca, Bibiana Fernández o Ágatha Ruiz de la Prada. Adela s'ha unit al projecte, així que tornarà a coincidir amb la filla de María Teresa Campos.

Captura de 'Mañaneros' amb Terelu Campos seriosa de perfil
Terelu Campos té moltes coses per celebrar | RTVE

Terelu va ser la primera a reconèixer que la desaparició de Sálvameno havia afectat la seva trajectòria. De seguida va rebre la trucada de TVE per col·laborar a l'espai de Jaime Cantizano. Després la va fitxar Jordi González i ara Ana Pastor, la presentadora que conduirà Generación TOP.

Ana Pastor i la seva productora Newtral són darrere d'aquest projecte curiós. El concurs té un mecanisme molt senzill que té com a objectiu atrapar l'audiència. Generación TOP enfrontarà personatges molt coneguts de diferents generacions i s'estrenarà el primer trimestre de 2024.

Ana Pastor presentant 'La Generación Top' a La Sexta
Ana Pastor té un nou projecte a La Sexta | Atresmedia

Terelu Campos es retrobarà amb Adela González

Terelu Campos continua tenint contacte amb els seus companys de Sálvame perquè alguns treballen junts a ¡Sálvese quien pueda!. Tanmateix, Adela González no ha estat una de les elegides per participar en aquest reality. Tampoc no ha estat en els retrobaments que han organitzat els tertulians, però té molt bona relació amb Terelu.

Captura de Boris Izaguirre i Adela González presentant Més Vale Dissabte aquest 11 d'octubre
Adela González continua la seva carrera amb Boris Izaguirre | Atresmedia

Adela va fitxar per La Sexta fa uns mesos i el concurs d'Ana Pastor no ha fet més que consolidar la seva presència a la cadena. És la líder de Más vale sábado, espai on treballa amb Boris Izaguirre. Les dades d'audiència que obté són discretes, però s'ha aconseguit mantenir-se

Campos està d'enhorabona perquè Generación TOP no és el seu únic projecte el 2024. Així com Adela s'ha establert a La Sexta, ella ho ha fet a TVE. De fet, serà concursant de Bake off: Famosos al horno, un espai que comptarà amb la participació de Rocío Carrasco.