Muntatge de Nagore Robles mirant a càmera en primer pla amb foto petita d'Àngel Crist Jr. i logo de Supervivientes

TELEVISIÓ

Telecinco treu a la llum el passat de Nagore Robles amb Ángel Cristo: nova polèmica

La veritable relació que va tenir Nagore Robles amb Ángel Cristo abans de 'Supervivientes' surt a la llum en ple directe

Nagore Robles protagonitzava diumenge passat un debat molt acalorat al plató de Supervivientes per defensar Ángel Cristo. La nova aliança entre el fill de Bárbara Rey i Blanca Manchón ha estat criticada per Kike Calleja, i Nagore Robles no va trigar a reaccionar.

Entre tots dos col·laboradors es va produir una cruïlla d'acusacions que va acabar amb Kike Revelant el passat entre Robles i Ángel. El fet que Nagore defensi el fill de Bárbara Rey és una cosa que li crida poderosament l'atenció. Sobretot, tenint en compte que, tal com va treure a la llum Kike, en el passat Robles va criticar Ángel Cristo.

El passat entre Nagore Robles i Ángel Cristo surt a la llum

Ángel Cristo està sent un dels concursants de Supervivientes que més polèmica està generant tant fora com dins del reality. Al concurs, el fill de la vedet ha protagonitzat discussions sonores que l'han apartat d'alguns dels seus companys.

Muntatge de Nagore Robles i Ángel Cristo Jr. en primer pla somrient i mirant a càmera

Al plató, en canvi, sí que compta amb defensors com és el cas de Nagore Robles. Tanmateix, aquest bon rotllo entre ells podria tenir els dies comptats després de sortir a la llum el passat de Nagore i Ángel. Segons va revelar Kike Calleja, Robles hauria criticat en el passat el fill de Bárbara Rey, demostrant així el que realment pensa la col·laboradora.

Tot va passar durant la gala de diumenge passat 21 d'abril, quan Nagore va esclatar contra Kike per la seva opinió sobre Ángel. El fet que ara el supervivent s'emporti bé amb Blanca, escamna aquell que va ser el seu company de concurs i així ho va manifestar. “Em sorprèn perquè Blanca no suportava Ángel, han discutit molt”, va opinar.

Les seves paraules van fer reaccionar Robles, que no va dubtar a sortir en defensa del fill de l'actriu. “A Kike, qualsevol persona que s'acosti a Ángel ja no li encaixa perquè el vol veure sol i enfonsat”, va apuntar. A la seva defensa, Calleja va deixar caure que Cristo estava dedicant-se a “fer la vida impossible” a la resta dels concursants.

“Vau anar a buscar Ángel i se us ha capgirat la truita, possiblement serà un dels finalistes, si no el guanyador”, va defensar Nagore. Va ser llavors quan l'exsupervivent va revelar el passat de Robles amb el fill de Bárbara Rey. “No entenc que, coneixent Ángel anys enrere, el defensis ara quan el criticaves abans”, va confessar.

Muntatge amb la captura de Nagore Robles i Kike Calleja discutint en un plató de televisió en pla mitjà curt

Les paraules de Kike van assenyalar una nova polèmica entre Nagore i Ángel, fins ara desconeguda. Tot apunta que Robles amaga algun enfrontament amb el supervivent en el passat que ara ha vist la llum.

Nagore Robles es defensa després de ser assenyalada pel seu passat amb Ángel Cristo

A Nagore les paraules de Kike la van enxampar per sorpresa. No s'esperava que el seu passat amb Ángel veiés la llum en directe i es va trobar amb un dilema. En l'actualitat s'ha convertit en una de les seves defensores a Supervivientes, però no sempre la seva opinió sobre ell va ser bona.

Segons va revelar Calleja, Robles ha estat especialment crítica amb el fill de la vedet en el passat, per això el sorprèn la seva defensa. Després de ser conscient de les paraules de l'exsupervivent, Robles no va dubtar a defensar-se i justificar la seva bona opinió sobre Ángel.

Captura de Nagore Robles somrient al plató de Supervivientes

“Jo soc professional i col·laboradora, aquí em baso en el concurs, no en allò de fora i en els interessos com tu”, va sentenciar. Amb això, va aclarir que la seva idea sobre Cristo es basa únicament en la seva participació en el reality i no en allò que havia passat abans.

De fet, només començar el concurs, va afirmar que parlaria d'Ángel com a concursant sense entrar a valorar el seu passat. Tenint en compte la bona relació que manté amb Sofía Cristo, amb qui va estar sortint diversos anys, Nagore prefereix estar al marge.

➡️ Televisió

Més notícies: