Alejandra Rubio en primer pla amb una foto desenfocada de Jorge Javier i el logotip de Telecinco
TELEVISIÓ

Telecinco oferirà a Alejandra Rubio ser presentadora, segons un empleat de la cadena

Alejandra Rubio, segons aquest famós personatge de Mediaset, té tot el necessari per conduir un programa

Alejandra Rubio s'ha convertit els últims temps en una de les figures més conegudes de Telecinco. Bona mostra d'això és que ja fa quatre anys que exerceix com a col·laboradora en diferents programes. D'aquesta manera, ha deixat clar que vol seguir la carrera televisiva de la família materna.

Alejandra Rubio, que també periòdicament es converteix en personatge per la seva vida personal, ara ha rebut una floreta important. Un company de cadena molt rellevant ha admès que pensa que en el futur li faran alguna proposta perquè sigui presentadora, per les qualitats que té. Qui té clar aquest camí de la jove és Jorge Javier Vázquez.

Alejandra Rubio rep els elogis inesperats de Jorge Javier Vázquez

Alejandra Rubio, de 24 anys, recentment ha estat notícia per la seva relació amb Carlo Costanzia i pel seu enfrontament amb Julián Contreras. Tot i això, avui ho és per una altra raó molt diferent. Ni més ni menys perquè Jorge Javier Vázquez li ha dedicat l'últim dels articles que ha escrit al seu blog per a la revista Lecturas.

La filla de Terelu, que va començar el 2020 com a comentarista a les gales de La Isla de las Tentaciones, ha vist que ha acaparat l'atenció del presentador. I és que aquest ha volgut exalçar i reconèixer la seva trajectòria fins ara a Mediaset.

Captura d'Alejandra Rubio durant la seva intervenció a 'Así es la vida'

Així, ha escrit d'Alejandra que “m'agrada, és una resilient. Recordo les hòsti*s que li van pegar durant les seves primeres participacions a la televisió, perquè era filla de la seva mare. Moltes van ser innecessàries i poc generoses”.

“Va començar a treballar a la tele amb menys de 20 anys i recordo que li costava ficar carta. Probablement, perquè estava tallada, però a la televisió millor pecar al principi de prudent que de pesada. Amb el temps ha estat guanyant molta seguretat”.

El famós presentador ha exposat igualment que la noia el fascina ara perquè no li pesa el seu cognom Campos, ja que “opina sense traves. Sí, important-li poc que les seves declaracions puguin caure com una bomba a la fortalesa del clan, custodiada amb força per Terelu”.

Muntatge amb Alejandra Rubio i Jorge Javier Vázquez

Alejandra Rubio arribarà a rebre la proposta per ser presentadora, segons Jorge Javier Vázquez

Alejandra Rubio, amb tota probabilitat, de segur que ha quedat encantada amb els afalacs que Vázquez li ha escrit en aquest article. Floretes que no han quedat aquí, ja que ell ha exposat amb rotunditat que té molt clar que la jove té un interessant futur al davant. En concret, a la pantalla petita, perquè “hi ha molta gent que surt a la tele i no té aquesta cosa, però ella sí”.

Fins i tot ha confessat amb claredat que pensa que la neboda de Carmen Borrego “acabarà presentant. Al cap d'un temps”.

Muntatge amb Alejandra Rubio i María Teresa Campos amb la mateixa jaqueta de quadres groga, negra i vermella

De la mateixa manera, ha exposat que “desconec què vol fer amb la seva vida professional, però fa bé acceptant tot allò que li ofereixin. És l'única manera d'agafar tranquil·la la càmera. Passant hores i hores davant seu, exercitant la curiositat i continuar estudiant”.

Encara més, sobre la seva formació, Alejandra ha vist que Jorge li ha donat l'enhorabona perquè estigui fent cursos d'art dramàtic. Vázquez considera que aquests li serviran per nodrir-se de recursos, “que després pots posar en pràctica en un plató”.

Fins ara, la jove continua col·laborant en formats a Telecinco. A les tardes, a Así es la vida i, a les nits, a moltes de les diferents gales de Supervivientes. Per tant, caldrà esperar per veure si el vaticini es compleix i fa el salt com a presentadora, prenent el relleu de la seva àvia María Teresa i de la seva mare.

➡️ Televisió

Més notícies: