Muntatge d'un primer pla de Sofia Suescun seriosa, Kiko Matamoros somrient amb un micròfon a la galta, el logotip de Telecinco i un paper trencat

TELEVISIÓ

Telecinco va acomiadar Sofía Suescun per unes fulles d'afaitar, segons Kiko Matamoros

El misteri de la marxa i el posterior veto de Sofía Suescun ha estat resolt pel col·laborador de 'Ni que fuéramos'

Sofía Suescun s'ha passat uns quants anys vetada per Telecinco. Ara bé, inesperadament i després de la participació del seu xicot, Kiko Jiménez, en Supervivientes, tot s'ha arreglat entre les dues parts. Tant és així que ella ha anat a visitar-lo a Hondures i, a més, participarà en el pròxim reality de la cadena.

Aquesta reconciliació ha sorprès i molt els espectadors. I ara Kiko Matamoros n'ha parlat a Ni que fuéramos. Exactament, el que ha fet ha estat explicar la veritat sobre què va motivar el distanciament entre Sofía Suescun i Mediaset.

Sofía Suescun veu sortir a la llum la veritat del seu veto a Telecinco

Sofía Suescun, amb només 19 anys, va saltar a la fama el 2015 quan es va convertir en concursant de Gran Hermano 16. Reality que va aconseguir guanyar i que va fer que passés a ser una imprescindible de Telecinco. Per això va participar en més programes i va arribar a exercir de col·laboradora i fins i tot de presentadora.

Tanmateix, la jove navarresa va topar amb el rebuig de Mediaset el 2021. Tot va passar, segons es va filtrar en aquell moment, perquè ella es va negar a formar part de l'agència de representació del grup, LIKEU Management. Va preferir signar amb aquella que portava la influencer Dulceida.

Maite Galdeano agafant la mà de Sofía Suescun al plató de 'Gran Hermano'

D'aquesta manera, Sofía va deixar d'aparèixer a Telecinco i l'han mantinguda vetada fins ara. Després que fes front comú amb la cadena contra Marta Riesco, li han permès tornar a aparèixer. Primer, ha enviat un missatge al seu xicot a Supervivientes i, després, ha anat a visitar-lo directament a Hondures.

Captura de Kiko Jiménez i Sofia Suescun junts en el seu retrobament a la palapa de Supervivientes

La tornada de Suescun ha generat molt d'enrenou i interès. Un exemple és que en l'estrena de Ni que fuéramos, Kiko Matamoros n'ha parlat. Concretament, ha revelat que la veritat del distanciament amb Mediaset no és la que crèiem.

Ha explicat que “la van vetar per un tema de publicitat. Ella va cometre un error molt greu. Se li va donar una campanya d'unes fulles d'afaitar femenines, Venus”.

“Sofía, pel seu compte, va demanar als anunciants un plus. Aleshores, hi va haver una filtració de què havia passat”. Per això, la cadena esmentada es va sentir traïda, per la qual cosa va decidir immediatament prescindir de la navarresa.

Captura de Kiko Matamoros parlant a Ni que fóssim Sálvame de Canal Quickie

Sigui com sigui, el que és clar és que ha tornat a aquella que va ser casa seva i sobre aquest retorn han parlat els altres col·laboradors de Ni que fuéramos. Així, Lydia ha manifestat: “T'ha de causar molta morbositat que et tornin a trucar”. A això Víctor Sandoval ha afegit: “Havia d'haver tornat a la cadena moltíssim abans”.

Sofía Suescun tornarà a fer-se molt present a Telecinco

Sofía Suescun aquests dies està d'actualitat a Telecinco perquè ha visitat Kiko a Supervivientes i perquè ha passat una nit romàntica amb ell. Però també perquè aquest és el començament d'una nova etapa laboral per a ella en aquest grup de comunicació.

Segons s'ha revelat en ple directe del reality, ella és la primera concursant oficial de Supervivientes All Stars. Un format que s'emetrà a l'estiu i amb què es pretén reunir els millors concursants de la història del concurs. Segons Sobera, farà conviure “els més valents, els més forts, els que més ens van emocionar, els que ens van fer riure i els que no van callar”.

“Els que van viure cada instant d'aquesta aventura com si fos la primera i l'última vegada. Només els millors seran els elegits en aquesta edició inèdita”. I Sofía, que va guanyar el programa el 2018, ja té la seva plaça, cosa que la té “molt emocionada”.

➡️ Televisió

Més notícies: