Suzanne Somers, protagonista d'Apartament per a tres, mor d'un càncer de mama
TELEVISIÓ

Telecinco de dol: mor una de les primeres protagonistes de la cadena

Suzanne Somers, la protagonista d'Apartament per a tres, ha mort aquest cap de setmana

L'actriu Suzanne Somers , que donava vida a Chrissy Snow a la telecomèdia Apartamento para tres, moria el cap de setmana passat als 76 anys, per un agressiu càncer de mama que patia des de fa vint-i-tres anys.

El 1990, amb l'inici de les seves emissions, Telecinco va apostar per emetre l'exitosa sèrie americana Apartamento para tres, que es va estrenar als Estats Units a finals dels setanta.

La sèrie Apartamento para tres explicava la vida de dues noies solteres, Chrissy Snow (Suzanne Somers) i Janet Wood (Joyce DeWitt), que necessitava una persona per compartir el seu apartament de Santa Mònica. És llavors quan apareix Jack Tripper (John Ritter), el seu nou company de pis.

Foto promocional de la sèrie Apartament per a tres

La sèrie va ser tot un èxit a Espanya, encara que la seva seqüela, Los Roper, ho va ser encara més.

Suzanne Somers, que donava vida a la ingènua rossa d'aquell trio de companys de pis, moria el cap de setmana passat a causa d'un càncer de mama que patia feia 23 anys.

El seu agent, R. Couri Hay, va emetre un comunicat sobre la mort de l'actriu. “Suzanne Somers va morir en pau a casa les primeres hores del matí del 15 d'octubre. Va morir envoltada del seu estimat marit, Alan, el seu fill Bruce i els seus familiars més propers”, explicava el representant.

La família de Suzanne Somers celebra el seu 77 aniversari l'endemà de la mort

Suzanne va morir el 15 d'octubre, un dia abans de fer els 77 anys. Tot i això, la seva família va voler rendir-li un petit homenatge i celebrar units el que hagués estat el 77è aniversari de l'actriu.

Així ho han compartit amb un vídeo des del compte d'Instagram de la mateixa actriu. En aquest vídeo es pot veure el seu marit, Alan Hamel i el seu fill, Bruce Somers Jr., juntament amb diversos familiars al voltant d'un pastís d'aniversari.

“Gràcies per tot l'amor i afecte per a Suzanne. Molts de vosaltres ens heu preguntat què podeu fer per donar suport a la nostra família, i el gest més calmant per a nosaltres és escoltar com va afectar Suzanne a les vostres vides i com el seu llegat d'amor us va impactar”, escrivien al perfil de la morta actriu.

➡️ Televisió

Més notícies: