Muntatge de fotos de primer pla de Shakira, amb rostre seriós, i al costat, una imatge de Tatiana Arús amb rostre molt somrient; de fons, totes dues tenen una imatge d'una ginecòloga

Tatiana Arús revela a ‘Aruser@s’ què està passant amb el ginecòleg de Shakira

Tatiana Arús s'ha mostrat sorpresa amb els fets

Tatiana Arús abordava a Aruser@s el judici que Shakira té pendent amb Hisenda i que al final s'ha arribat a un acord. La cantant s'enfrontava a una pena de presó i en la seva defensa, per aconseguir evitar la presó, compta amb 117 testimonis la intenció dels quals és ajudar la colombiana. Una circumstància que Tatiana Arús analitzava al programa de la Sexta en què treballa.

La Fiscalia espanyola acusa la cantant d'haver defraudat a Hisenda més de 6 milions d'euros en les declaracions de la renda i de l'impost de patrimoni de 2018. Per això hauria utilitzat un entramat societari amb seu en paradisos fiscals. Així i tot, segons apuntaven des d'Aruser@s, era possible que l'artista arribés a un pacte, encara que per això havia de reconèixer el delicte.

Tatiana Arús destaca que dos ginecòlegs de la cantant són a la llista de testimonis

El Palau de Justícia de Barcelona és el lloc on la cantant ha arribat a un acord amb la Fiscalia, l'Agència Tributària i la Generalitat. L'artista ha vist rebaixada la condemna a tres anys, que no complirà a canvi de pagar una quantitat de diners. Així, segons explicava Tatiana Arús, "Shakira evitaria aquesta exposició mediàtica que s'allargaria fins a mitjans de desembre", apuntava la col·laboradora d'Aruser@s.

Angie Cárdenas, apuntava que "molts testimonis voldrien que arribés a un acord per no haver d'anar a declarar". Antonio de la Rúa, ex de la colombiana, els integrants del grup Estopa o el cantant de Maná. Noms que generaran molta "morbositat", segons explicava Tatiana Arús, per tractar-se de personatges molt coneguts.

La llista també inclou persones anònimes relacionades en un moment o un altre amb la vida quotidiana de l'artista, com ara veïns o personal de serveis. Podrien haver testificat treballadors d'un centre d'estètica del barri de Sarrià de la ciutat Comtal, un xofer, professors de zumba i de fitness. Però, a més, també dos ginecòlegs de la clínica TEKNON de Barcelona que van atendre la cantant.

Captura d''Aruser@s' amb Tatiana Arús amb cara de sorpresa
Tatiana Arús ha destacat que l'artista compta amb dos ginecòlegs a la llista de testimonis | Atresmedia

Recordem que la colombiana es va posar a les mans de l'equip del doctor Manolo García-Valdecasas. Es tracta del mateix doctor que va atendre al seu dia la infanta Cristina, Alexia de Grècia, cosina d'aquesta, i la presentadora Alejandra Prat, entre altres figures conegudes.

Va transcendir llavors que la recent guanyadora de diversos premis Grammy va sol·licitar a la clínica no ser atesa per homes. Així, el doctor García-Valdecasas li va presentar diverses professionals, entre elles Carlota, la seva filla, que es dedica a la mateixa especialitat mèdica. Ella va ser l'encarregada de portar el seguiment dels embarassos de la cantant i podria ser un dels noms que estan inclosos a la llista de testimonis.

Aruser@s s'ha referit a la llista de testimonis amb què la cantant comptarà al judici

Tatiana Arús es referia a Aruser@s a la presència d'aquestes persones, destacant l'enrenou mediàtic que provocaria el fet que haguessin hagut de testificar. La filla d'Alfonso Arús insistia que era estrany que la cantant recorregués a l'equip mèdic que la va atendre fa anys per a un assumpte judicial com aquest.

Uns altres que haurien passat per l'Audiència per testificar eren els veïns de la cantant a Espanya, els del pis de solter de Piqué, al carrer Muntaner de Barcelona.

I també els de la casa que tots dos compartien a la localitat veïna d'Esplugues de Llobregat. Serien més de 100 els testimonis que haurien hagut de testificar al judici, "això sí, hauria de pagar una multa milionària", apuntava Tatiana Arús a Aruser@s.