Muntatge de fotos de primer pla d'Anabel Pantoja molt somrient amb el plató de 'Supervivientes' de fons
TELEVISIÓ

'Supervivientes': tothom en parla després de la decisió que ha pres Anabel Pantoja

Anabel Pantoja ha donat algunes dades sobre el seu pas per 'Supervivientes' que fins ara es desconeixien

Anabel Pantoja fa temps que es va apartar del focus mediàtic i amb prou feines concedeix entrevistes. Tot i això, la neboda d'Isabel Pantoja ha fet una excepció i ha acceptat la invitació de Malbert, un popular creador de contingut, per formar part del seu darrer pòdcast. Anabel, més sincera que mai, ha reconegut alguna cosa relacionada amb el seu pas per Supervivientes que no deixarà indiferent ningú.

La influencer va acceptar l'oferta de Telecinco per ser una de les col·laboradores al plató de Gran Hermano VIP 8. Una manera de participar indirectament en un reality sense passar pel més dur de l'experiència de convivència. Més enllà de la seva presència setmanal a la televisió, sabem coses d'Anabel per les publicacions que deixa a les xarxes socials, on mostrant detalls del seu dia a dia.

Anabel Pantoja ha donat una dada fins ara desconeguda del seu pas per Supervivientes

Ha estat a l'últim episodi del pòdcast Querido hater de Malbert on el creador de contingut xerra de manera distesa amb Anabel. L'excol·laboradora de Telecinco es referia sense filtres a la seva etapa a Sálvame i a la seva participació en el concurs Supervivientes.

Una ocasió en què la sevillana explicava que l'oferta per participar en el reality de supervivència va arribar just a temps. “Estava en un moment personal de la meva vida que semblava un cactus, és a dir… Era allà per ser-hi”, ha començat dient, “M'havia separat, vivia a les Canàries, però tota la meva gent era entre Sevilla i Madrid”, explicava referint-se a la seva separació d'Omar Sánchez.

Tot seguit, ha recordat l'instant en què va rebre la trucada del programa en què li proposaven ser una de les supervivents. "Em vaig llançar a l'aventura i em va canviar la vida per a bé i per a tot", ha reconegut. La veritat és que, més enllà de l'experiència en si, Anabel va tornar amb una important suma de diners sota el braç, “vaig guanyar moltíssim i vaig venir l'última”, ha revelat.

Aquest reality és el que paga més bé als seus concursants tenint en compte les circumstàncies extremes a què s'enfronten durant tres mesos. Les paraules d'Anabel deixen entreveure que el seu caixet, per tant, va ser un dels més elevats de la seva edició.

El sou setmanal d'Anabel Pantoja podria oscil·lar entre 16 000 € i 20 000 € en una edició que va durar una mica menys de 14 setmanes. Per tant, tenint en compte aquestes estimacions, la cosina d'Isa Pantoja podria haver-se embutxacat un total de 280 000 €.

Va ser quan va acabar la seva participació en el concurs quan Anabel va determinar no tornar al plató de Sálvame. “Quan vaig tornar, vaig decidir no tornar-hi. En aquell moment vaig tenir clar que no tornaria perquè tenia altres expectatives i no era una altra vegada posar-me a patir”, revela.

Primer pla d'Anabel Pantoja amb rostre de sorpresa al debat de 'La isla de las tentaciones'
Anabel Pantoja torna aquesta nit a un altre reality, aquesta vegada com a convidada | Mediaset

La neboda d'Isabel Pantoja torna aquesta nit a un altre reality

Tot i que ja fa mesos de la seva sortida de Telecinco, Anabel torna aquesta nit a un altre reality, però aquesta vegada com a convidada. “Té milions de seguidors a les xarxes socials i el seu cognom és gairebé tan important com el seu nom”, avançava ahir mateix Lara Álvarez.

Anabel Pantoja entrarà a GH VIP 8 i s'allotjarà com a clienta de l'hotel per fer la prova setmanal. Durant la seva visita a la casa de Guadalix, Anabel podria trobar-se amb Jessica Bueno, ex del seu cosí Kiko, la qual ella ha defensat més d'una vegada. Un retorn a aquella que va ser casa seva a l'anterior edició del concurs i en què la influencer només va romandre una setmana per decisió de l'audiència.