Muntatge de Nagore Robles i un vídeo de Nagore i Sandra Barneda abraçant-se després de Connexió Hondures

TELEVISIÓ

'Supervivientes' destapa què ha passat amb Nagore Robles en trencar amb la seva ex

'Supervivientes' ha mostrat al públic en quin punt es troba Nagore Robles amb aquella que va ser la seva parella, Sandra Barneda

Supervivientes té la sort de poder comptar amb Nagore Robles com a col·laboradora. Diem sort perquè ella és una de les més directes, amb més sentit de l'humor i amb menys pèls a la llengua. I de tot això se'n beneficia lògicament la dinàmica del programa.

Supervivientes en l'última emissió de diumenge passat, Conexión Honduras, va aconseguir reunir Nagore Robles amb la seva ex, Sandra Barneda. I això va suscitar interès, ja que feia molt de temps que no coincidien en un plató. Encara més, aquesta trobada ha permès destapar com és la relació entre elles.

Supervivientes torna a reunir Nagore Robles amb Sandra Barneda

Nagore Robles ha tingut alguna relació amb personatges coneguts del nostre país. Tanmateix, la més important i que més popularitat li ha donat ha estat que va mantenir durant sis anys amb Sandra Barneda.

La seva història d'amor, malgrat que van experimentar alguna crisi, semblava sòlida, per la qual cosa va sorprendre moltíssim la seva ruptura definitiva el 2022. Ruptura que van anunciar d'acord mutu i amb el mateix comunicat, deixant de manifest l'afecte i el respecte que sempre es professarien.

I, després d'això, totes dues van prendre rumbs separats, tant personalment com professionalment. Nagore Robles ara sembla que surt amb la influencer Carla Flila i Sandra fa el mateix amb Pascalle Paerel. No obstant això, les seves destinacions professionals s'han tornat a creuar, concretament a Supervivientes.

Sandra Barneda i Nagore Robles feliços a la presentació de 'We love Queen'
Nagore Robles ha tornat a coincidir amb Sandra Barneda en un plató, concretament al de 'Supervivientes' | GTRES

Conexión Honduras ho presenta Barneda el diumenge i en l'última entrega ha tingut com a col·laboradora Robles. I durant el transcurs de tota la gala s'ha vist que no hi ha hagut cap problema. Fins i tot la catalana no ha dubtat a fer una broma a aquella que va ser la seva noia.

Va passar després que la defensora de Carmen Borrego digués a la basca que no tenia gens de gràcia. Comentari que va rebre el suport d'algun col·laborador, cosa que va fer a l'exconcursant de Gran Hermano manifestar entre bromes: “Tinc per a tothom, amb compte”.

I això va servir a Sandra Barneda perquè, a continuació, fes una broma a la seva exparella. Entre rialles, s'hi va dirigir i li va dir: “Algun acudit d'última hora?”. I aquella va respondre: “No soc d'acudits, soc de rapidesa, que vagi fluint, els acudits no són el meu fort”.

D'aquesta manera, va quedar de manifest que continuen funcionant juntes molt bé a un plató. Tot i que no són parella, es coneixen prou bé per saber com donar joc i com protagonitzar moments divertits per a l'espectador.

Supervivientes mostra què passa realment entre Nagore Robles i la seva ex

Aquesta darrera gala va deixar clar que entre Nagore Robles i la seva antiga parella no hi ha cap problema. Però més va treure de dubtes els espectadors això que va passar al final de l'emissió.

Sandra va acomiadar el programa, els llums van començar a apagar-se i va passar el que ningú esperava: no va dubtar a dirigir-se cap al banc on hi havia la basca i aquesta es va aixecar. D'aquesta manera, tal com s'ha compartit en algun tuit, es van fondre en una calorosa abraçada, que demostra que l'afecte continua existint entre elles. I això és un exemple per a tantes parelles que trenquen les seves relacions i es tiren els plats al cap.

Foto en pla general de Sandra que cercarà Nagore i s'estan abraçant en un plató de televisió
Nagore Robles i Sandra Barneda es van abraçar al final del programa | X / Twitter, @_fanyblack_

Igual que van demostrar un enorme respecte i afecte en la seva ruptura, ho han tornat a fer amb aquest gest, temps després de prendre rumbs separats. Amb això que s'ha vist, encara es tenen estima, els agrada treballar juntes i es desitgen el millor l'una a l'altra per com van ser de felices en el passat.

➡️ Televisió

Més notícies: