Muntatges dels platós de 'Supervivientes' i 'GH Dúo' amb els seus logos i el de Telecinco

TELEVISIÓ

'Supervivientes' aconsegueix que Telecinco faci un canvi a 'GH Dúo' que pocs esperaven

'Supervivientes' ha aconseguit alterar la recta final de 'GH Dúo', cosa que ha enxampat per sorpresa els espectadors

Supervivientes és el programa en què Telecinco té dipositades totes les esperances per sortir de la crisi d'audiència que viu des de fa temps. I és que confia que aquest, com en edicions anteriors, atregui el públic i es converteixi en un autèntic èxit.

Tant és així que Supervivientes ha aconseguit que la cadena faci un gir inesperat a GH Dúo. Ha fet que aquest el precipiti la final, perquè aquest pugui arribar abans a la graella.

Supervivientes aconsegueix que s'avanci la final de GH Dúo

Ja sabíem que Supervivientes seria el reality que ocuparia l'espai en horari de màxima audiència que deixaria GH Dúo. I també havíem conegut que el concurs on els famosos viuen a una illa arribaria entre mitjans de març i principis d'abril. Tot i això, hi ha una sorpresa: el seu retorn tindrà lloc més aviat.

La versió de parelles de famosos de Gran Hermano no ha anat a Telecinco tan bé com s'esperava. Per aquest motiu, desitjant millorar audiències, ha decidit avançar el reality de supervivència. I això suposa, per tant, que aquell s'acabi de manera accelerada, abans del que s'havia previst.

Captura dels presentadors de Supervivientes en una promo: Jorge Javier Vázquez, Laura Madrueño, Sandra Barneda i Carlos Sobera
'Supervivientes' ha provocat una modificació inesperada de la programació de 'GH Dúo' | Mediaset

Aquest canvi inesperat ha sorprès els espectadors, que se n'han assabentat a través d'una promo. S'hi ha revelat que ja arriba aquests dies la recta final de GH Dúo. Per això, aquest dijous s'acomiadarà dos expulsats i, per si no n'hi hagués prou, diumenge es produirà una tercera eliminació.

Això vol dir que, encara que en principi estava fixada per al 7 de març, la darrera gala s'avança. Segons els rumors, tot sembla indicar que tindrà lloc de manera imminent: dijous que ve 29 de febrer. S'hi coneixerà el nom del guanyador de l'edició, que prendrà el relleu de María Jesús Ruiz, que li lliurarà el maletí del premi.

Amb això que s'ha vist, Supervivientes ja està escalfant motors i els seus seguidors podran gaudir del reality molt més aviat. Tot mentre que els de GH Dúo s'hauran d'acomiadar d'aquest abans del que desitjaven. Coses de la tele.

Això sí, mentre aquest comiat arriba, tindran la possibilitat de viure moments emocionants. Entre ells, conèixer qui és el primer eliminat entre els nominats: Elena, Keroseno i Marta López. I també quins concursants es converteixen en finalistes, igual que Lucía, Mayka i Asraf.

Supervivientes: les últimes dades que es coneixen

Supervivientes, d'acord amb el que s'ha exposat, ja està ultimant el començament de la seva nova temporada. D'aquesta ja coneixem que serà conduïda per Jorge Javier, el qual tindrà com a companys Carlos Sobera, Sandra Barneda i Laura Madrueño.

Així mateix, el reality ha confirmat diversos famosos que hi concursaran. De moment, són oficials des d'Arantxa del Sol fins a Javier Ungría, passant per Arkano i Zayra Gutiérrez.

Posat de Zayra Gutierrez com a concursant de Supervivientes
'Supervivientes' ja ha revelat quatre dels seus concursants, entre els quals hi ha Zayra | Mediaset

La resta del càsting de participants es revelarà els pròxims dies. Ara bé, això no impedeix que ja s'estiguin donant per fitxades celebritats de les quals tothom parlaria i que es traduirien en grans audiències.

En concret, ens estem referint al torero Jesulín de Ubrique, la col·laboradora Carmen Borrego i la dissenyadora Ágatha Ruiz de la Prada. Sense oblidar-nos tampoc d'Aurah Ruiz, Ángel Cristo i el reporter Kike Calleja, que seria defensat a plató per la seva dona, Raquel Abad.

Demà, 23 de febrer a partir de les 22:00, és quan està previst que Supervivientes reveli el cinquè famós confirmat. Es produirà dins del programa de cor ¡De Viernes!.

➡️ Televisió

Més notícies: