Muntatge amb una illa i el logo de 'Supervivientes', i Iker Casillas mirant de banda amb un micròfon
TELEVISIÓ

'Supervivientes 2024', a punt de contractar un polèmic familiar d'Iker Casillas

'Supervivientes 2024' té clar que aquesta dona no deixarà indiferent ningú amb el seu pas per l'illa

Supervivientes 2024 ha començat el seu compte enrere. Entre març i abril és quan s'espera que es comenci a emetre novament. Per aquest motiu, ja s'està treballant a ple rendiment en l'edició, que s'espera que sigui un èxit d'audiència.

Supervivientes 2024, de moment, no ha confirmat cap dels famosos que hi participaran. Això sí, cobren força alguns noms. En concret, s'està especulant amb el fet que estaria molt a prop el fitxatge d'un familiar molt controvertit de Casillas: la seva cosina.

Supervivientes 2024, a un pas d'aconseguir-la

Supervivientes 2024, que repetirà presentador, es troba tancant el seu càsting de concursants. Fins ara, no n'ha revelat cap, però els rumors ja estan sobre la taula. Entre aquests, per exemple, que serà participant Carmen Borrego.

Així mateix, ha sortit a la llum que el reality de supervivència incorporarà també un familiar de Casillas, de l'exporter. Ni més ni menys que a la seva cosina, Alba, que ja té un passat a Telecinco. I precisament força escandalós.

La primera vegada que la vam conèixer va ser al programa MYHYV, on va donar una imatge molt controvertida i on va ser tant pretendenta com tronista. Va ser polèmica perquè té un caràcter fort, que la va portar a protagonitzar més d'una discussió i d'un instant vergonyós. Per exemple, quan es va enfrontar a la comentarista Olaya.

Des d'aquell moment, la possible integrant de Supervivientes 2024 ha estat notícia per uns altres motius, com ara per la seva relació amb l'actor Jesús Castro. I fa unes setmanes tornava a posar-se al disparador en convertir-se en concursant, amb el seu xicot Rober, de La Isla de las Tentaciones. Un espai que s'ha vist obligada a abandonar de seguida perquè ell ha decidit que no volia continuar.

Posat de Rober i Alba, participants de l'Illa de les Temptacions 7
'Supervivientes 2024' seria el seu pròxim projecte després d'abandonar involuntàriament 'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

Supervivientes 2024 vol fitxar-la per la seva actitud perquè és combativa i perquè és família d'un esportista famós. Per això, ara les dues parts estan en negociacions per acabar signant el contracte. Caldrà esperar per veure si això passa o no.

Supervivientes 2024 no deixa indiferent amb el possible fitxatge

Supervivientes 2024 vol anar creant expectació i interès amb el seu retorn i la veritat és que ho està aconseguint. Només cal veure que el rumor que Alba, que ha canviat molt físicament, serà concursant ha provocat un autèntic enrenou a les xarxes.

Captura de 'Tentaciones After Show' amb Alba Casillas de perfil amb una cua l'11 de gener de 2024
'Supervivientes 2024' ha aconseguit generar debat amb aquest possible fitxatge | Mediaset

D'una banda, hi ha els seguidors del concurs de Mediaset que estarien contents si hi participés. Ho han deixat de manifest amb tuits com aquests: “M'encantaria que hi fos, ja que no la vam poder veure a l'illa” i “Tant de bo hi sigui”.

De l'altra banda, hi ha els fans del programa que rebutgen completament que la jove s'incorpori al càsting. Exemples són comentaris com els següents: “No sé com pot agradar una noia de barriada d'aquest calibre”, “Una altra 'choni'” i “Xusmes, vulgars. Això és televisió, senyors, i no us fa vergonya fer aquest contingut”.