Muntatge amb els cartells de presentació de 'Somnis de Llibertat' i 'La Promesa'

TELEVISIÓ

'Sueños de libertad' té un problema abans de l'estrena per culpa de 'La Promesa'

'Sueños de libertad' ha patit un revés inesperat que posarà en perill l'emissió del seu primer capítol

Sueños de libertad és la sèrie que s'encarregarà d'aquí a uns dies d'ocupar el buit que deixarà a la graella d'Antena 3 Amar es para siempre. Per això, perquè els espectadors es vagin acostant a la nova ficció i puguin anar enganxant-s'hi, s'estrenarà abans del previst.

Sueños de libertad s'hi emetrà aquest diumenge que ve amb aquests objectius esmentats, és la seva estratègia per anar captivant l'audiència. Tot i això, el seu pla ha topat amb un revés inesperat. La Promesa, que serà la seva competidora a la sobretaula, ha decidit no posar-li-ho tan fàcil i ha pres una mesura sorprenent.

Sueños de libertad troba un obstacle en la seva estrena a causa de La Promesa

Sueños de libertad, ambientada als anys 50 i que té com a protagonista Natalia Sánchez, té un repte complicat al davant: substituir Amar es para siempre. És complicat perquè aquesta altra sèrie ha estat més de deu anys a la televisió i ha aconseguit l'afecte del públic.

Precisament, perquè la nova ficció conquisti l'audiència, Antena 3 ha establert dues mesures. Primer, que, durant uns dies a partir del 26 de febrer, s'emeti justament abans de la veterana, a partir de les 15:45. D'aquesta manera, els seguidors de la història dels veïns de la plaça de Los Frutos la podran anar descobrint.

Segon, que la seva estrena, com a excepció, es produeixi en horari de màxima audiència. En concret, s'ha previst que diumenge que ve, 25 de febrer, serà quan es mostri el seu primer capítol a partir de les 22:00.

Fotografia oficial de l'inici del rodatge de Somnis de Llibertat amb Natalia Sánchez, Alain Hernández i Dani Tatay
'Sueños de libertad' s'estrenarà diumenge, fora dels seus horaris habituals | Atresmedia

Amb aquestes dues accions, es pretén que Sueños de libertad comenci a conquistar els espanyols. Tanmateix, la segona de les mesures tindrà un contratemps d'última hora i inesperat. Tot per culpa de La Promesa, la sèrie de les tardes de TVE, que fa un any que triomfa.

El que ha passat és que la ficció d'època de La 1 ha decidit contrarestar i, diguem-ho així, boicotejar la nova. Per això, aquest diumenge, a la mateixa hora de l'estrena de la d'Atresmedia, se n'emetran dos capítols.

Captura de 'La Promesa' amb Lorenzo i Cruz asseguts en una taula parlant
'La Promesa' ha decidit contraatacar amb un especial doble el mateix diumenge | RTVE

Aquesta decisió és clar que suposa un seriós contratemps per a la producció protagonitzada per Natalia Sánchez. Sí, perquè molts espectadors es decantaran per veure aquella nit l'episodi especial de La Promesa i no es concediran la treva de descobrir la novetat de la graella.

Això sí, caldrà esperar per veure la quota que aconsegueixen totes dues en aquesta vetllada, en què viuran un autèntic duel. Encara que sembla que Sueños de libertad no triomfarà com tenia previst i que el seu rival es marcarà un nou triomf.

Sueños de libertad ho tindrà complicat davant els moments més esperats de La Promesa

Sueños de libertad s'estrenarà el dia 25 amb un capítol on es posarà en situació els televidents de manera magnètica. I és que arrencarà amb una escena en què, el 1958, Begoña Montes fuig amb la seva fillastra pel bosc. Intenten escapar-se del pare de la menor i marit de l'adulta, Jesús de la Reina.

Aquesta fugida quedarà frustrada quan ell les trobi. En tenir-les al davant el que farà serà disparar-les. Així s'iniciarà la trama, que girarà al voltant dels conflictes, passions i secrets de la família propietària d'una empresa de perfumeria.

La Promesa, per la seva banda, oferirà moments interessants al seu doble capítol. S'hi mostrarà que Jana coneixerà que el marquès és el pare de Curro i que Petra viurà un retrobament molt especial. Tot plegat sense oblidar que María Fernández farà un descobriment sorprenent.

El personatge de Curro seriós a la seriosa 'La Promesa'
'La Promesa' sorprendrà destapant secrets ocults fins ara | RTVE