Muntatge d'un primer pla de Cristina Pedroche somrient amb els cabells recollits, el logotip d'Antena 3 i diners

TELEVISIÓ

El sou de Cristina Pedroche a Antena 3 dona resposta a una gran pregunta

Ara se sap el perquè Cristina Pedroche no s'ha decidit a fer un pas important en l'àmbit professional

Fa anys que la Cristina Pedroche és una de les estrelles indiscutibles d'Atresmedia. Tot i això, no significa que ella en tot aquest temps no hagi rebut ofertes professionals d'altres cadenes. Bona mostra d'això és que, recentment, se li ha posat sobre la taula una sucosa proposta de Mediaset.

Tot i l'interessant d'aquesta, la Cristina Pedroche la va rebutjar i ara sabem el perquè. En revelar-se el seu sou a Antena 3, hem descobert que no se'n va anar perquè, entre altres coses, aquí li paguen més.

Cristina Pedroche va rebre una proposta de Mediaset

La Cristina Pedroche fa 14 anys que treballa a Atresmedia. En aquest grup exerceix de col·laboradora a Zapeando, alhora que presenta el concurs Password. Però en aquest temps també ha conduït molts més espais, com Pekín Express, Love Island i Tu sí que sí, entre d'altres.

La dona del Dabiz Muñoz ja és una estrella d'Antena 3 i de La Sexta. I, sobretot, perquè és la protagonista indiscutible de les campanades, amb què aconsegueix donar grans èxits a la seva empresa. És clar, perquè són molts els espectadors que decideixen acomiadar l'any amb ella per veure els seus estilismes curiosos.

Fotografia del vestit de Cristina Pedroche a les Campanades d'Antena 3
Cristina Pedroche ha aconseguit ser imatge clau d'Atresmedia | Atresmedia

Per tot això, la Cristina Pedroche ha estat al punt de mira de Mediaset. Aquest, que viu una crisi d'audiència des de fa temps, necessita remuntar i va decidir que una bona manera de fer-ho podria ser aconseguint fitxar-la.

Per això li va posar sobre la taula una sucosa oferta. Ni més ni menys que un contracte elevat, del qual no ha transcendit la xifra, que se sustentava en diverses feines. En concret, establia que presentaria les campanades, que conduiria Supervivientes des d'Hondures i que es posaria al capdavant d'un programa de temporada.

Cristina Pedroche va rebutjar Mediaset perquè a Antena 3 guanya més

A la Cristina Pedroche segur que li va resultar molt atractiva la proposta de Mediaset, que significava un gir a la seva carrera i la possibilitat d'embarcar-se en nous projectes. Tot i això, s'ho va pensar bé i finalment va dir que no l'acceptava. Per això, el grup esmentat, per exemple, ha hagut de tornar a comptar amb la Laura Madrueño per a Supervivientes.

S'ha especulat molt sobre la negativa de la madrilenya i ara s'ha pogut descobrir que darrere aquesta posició ha pogut ser una dada clau. Ni més ni menys que a Antena 3 continuarà guanyant més que el que li oferia la cadena rival.

Primer pla de Cristina Pedroche somrient a la càmera
Cristina Pedroche té un potent contracte i salari a la seva cadena actual | Europa Press

Segons ha publicat a xarxes socials el periodista Rocco Steinhäuser, la Cristina en aquests moments compta amb un contracte elevat. Exactament, a Atresmedia rep anualment 400.000 € més extres. Una xifra a què ningú, ni tan sols ella, es pot resistir.

➡️ Televisió

Més notícies: