Muntatge de fotos de l'elenc de la sèrie de RTVE 'La Promesa' amb una mà subjectant bitllets d'euro al costat
TELEVISIÓ

El sou dels actors de 'La Promesa' veu la llum i sorprèn tothom

Una de les actrius de 'La Promesa' ha estat l'encarregada de donar la dada, que ens ha deixat bocabadats

La Promesa continua triomfant cada tarda gràcies a l'equip magnífic que té al darrere i a les històries que posa sobre la taula. Equip en què destaca l'elenc interpretatiu, que demostra la seva qualitat i destresa davant les càmeres.

La Promesa suscita molt d'interès tant per la seva història com per tot allò que l'envolta. I ara una dada curiosa ha vist la llum. S'han posat sobre la taula els diners que cobren els actors i ha estat un d'aquests qui ho han fet.

El sou que La Promesa paga als seus actors

La Promesacosta a TVE 70 000 € per capítol, però quant cobren els actors? Doncs ara n'hem sortit de dubtes. Tot gràcies a les declaracions que ha fet una de les seves intèrprets. Ens estem referint a Paula Losada, que a la sèrie dona vida a Jimena.

Imatge promocional de la sèrie 'La Promesa' de RTVE on apareixen tots els actors i actrius de l'elenc
'La Promesa' està obtenint molt bones dades d'audiència | RTVE

La noia de la sèrie de La 1 ha concedit una entrevista a Fórmula TV i ha fet referència a curiositats d'aquesta producció. En concret, ha parlat dels sous quan li han preguntat què passarà si Tamara Falcó, a qui han llogat el palau on roden, aconsegueix finalment vendre'l.

La seva resposta ha estat aquesta: “Espero que el comprador sigui tan amable de mantenir allà La Promesa, òbviament mantenint els preus, si us plau”.

“Que ja estan els lloguers pujant perquè també ens pugin el lloguer de rodatge, no estem per això. A més, també cal fer servir aquest pressupost per fer més gran la sèrie, per pagar els actors, tots els treballadors”.

En aquest punt, ha estat quan li han preguntat quant guanya ella i els seus companys d'elenc. És cert que no ha donat una dada precisa, però ha deixat clar que estan generosament remunerats. Sí, perquè ha afirmat: “No mentirem, es paga molt bé”.

Captura de 'La Promesa' amb Jimena amb un barret de palla
La jove actriu de 'La Promesa' no ha tingut objecció a parlar dels salaris de l'elenc | RTVE

Per això ha admès que “fins i tot vaig pensar a comprar una casa, que per a una noia de 23 anys és… Cal dir que vivim bé i que treballar en una sèrie diària per a un actor és un somni”.

Vaja, que La Promesa els ha portat una gran alegria econòmicament. Els ha donat estabilitat i una bona nòmina mensualment, encara que en desconeixem la quantitat exacta.

La Promesa: més curiositats de la sèrie

La Promesa, com ja sabem, està triomfant en audiència i d'això també ha parlat Paula. Així, ha confessat que tots els membres de l'equip estan "increïblement feliços i contents, eufòrics cada dia amb les estadístiques d'audiències". Fins i tot les compartim al grup de WhatsApp que tenim”.

“Estem encantats amb el fet que hi hagi tanta gent darrere de la pantalla cada dia. I també amb el fet que la segueixin de manera molt fanàtica. No vèiem venir l'èxit de la sèrie, perquè érem gent molt jove i ens endinsàvem en aquest registre per primer cop”.

De la mateixa manera, ha explicat que “jo vaig fer el càsting per a Jimena, ho vaig fer amb zero expectatives, que sigui allò que Déu vulgui. I quan em van donar el sí, per a mi va ser una alegria perquè vaig pensar que d'un personatge com aquest en gaudiria molt”.

Com és lògic, li han preguntat sobre el futur de la història dels llogaters del palau dels marquesos de Luján. I hi ha manifestat: "Jimena està enamorada de Manuel, però jo crec que ell i Jana tindran la seva història romàntica d'amor".

“Us espera molta trama i molt amunt i avall, tant en servei com en senyors. També molta discussió i molt de drama”.