Fotomuntatge d'Eduard Farelo amb una imatge borrosa de la nova incorporació a la sèrie 'Com si fos ahir' i les instal·lacions de TV3 de fons
TELEVISIÓ

Sorpresa per la novetat de 'Com si fos ahir' de TV3, la sèrie d'Eduard Farelo

'Com si fos ahir' ha afegit una novetat que ha passat desapercebuda entre l'audiència de TV3

Com si fos ahir és una de les sèries de la sobretaula de TV3 que té més seguidors. La veritat és que les trames de tots els seus personatges tenen enganxada a l'audiència de la televisió pública catalana. Eduard Farelo n'és un dels protagonistes, no obstant això, Com si fos ahir ha afegit una novetat que ha passat desapercebuda.

I és que l'elenc d'actors de la ficció augmenta, ja que ara, Com si fos ahir, ha fitxat una nova intèrpret. Es tracta de l'actriu Clara de Ramon la qual va aparèixer per primera vegada a la sèrie de TV3 aquest dimarts 16 d'abril passat. Clara de Ramon dona vida al personatge de l'Etna.

Com si fos ahir de TV3 fitxa una nova actriu

Clara de Ramon és el nou fitxatge estrella de la telenovel·la, però, què sabem sobre el seu personatge, l'Etna? Ella és filla del Jofre i viu a Suïssa on treballa com a corresponsal en un mitjà de comunicació. Pel que sembla, la relació entre pare i filla no és gaire bona.

L'Etna no ha començat de la millor manera a Com si fos ahir, ja que ha tingut un problema amb el Marc, el fill de la Cati. Tot apunta que aquests dos personatges faran parlar molt, i és que del conflicte a l'amor només hi ha un pas. Una cosa amb què, segons sembla, la Cati no estaria gaire d'acord.

Imatge de Clara de Ramon, la nova incorporació de 'Com si fos ahir'

Polèmica a Com si fos ahir

Fa unes setmanes, Com si fos ahir, es va veure embolicada en una polèmica. A la ficció, Andrés Herrera dona vida al personatge del Jordi. D'aquesta manera, una escena en què apareixia l'intèrpret, va indignar l'audiència de TV3.

A la polèmica escena, el Jordi, tenia por de fer de jurat popular i volia boicotejar la seva entrevista amb la responsable judicial. D'aquesta manera, volia evitar participar en el judici fent veure a la noia que no té bona memòria.

Captura de

Per comprovar que és cert que té problemes de memòria, l'entrevistadora li va fer una sèrie de preguntes. Una tenia a veure amb Pere Aragonès. "Em podria dir qui és el president de la Generalitat en aquests moments?", va preguntar la dona.

"Es diu Pere, Pere Aragonès. Sap què passa, que la gent amb tantes eleccions perd la confiança en la democràcia", va respondre el Jordi. Unes declaracions inesperades que no van passar desapercebudes entre l'audiència del canal autonòmic català.

El públic de TV3 no va trigar a manifestar-se a través de les xarxes socials després del que va passar. Diversos usuaris es van mostrar indignats amb l'aparició del nom del president de la Generalitat de Catalunya a la sèrie Com si fos ahir. Més encara tenint en compte que el pròxim 12 de maig se celebren les eleccions catalanes.

➡️ Televisió

Més notícies: