Fotomuntatge d'Albert Om seriós i mirant a terra en un plató de TV3 i de fons, el logo dels estudis de TV3

TELEVISIÓ

Sorpresa pel debut a TV3 d'Albert Om després del seu acomiadament de RAC1

Albert Om tornava a TV3 aquest dijous, 26 d'octubre, després de ser acomiadat de RAC1


Albert Om tornava a TV3 aquest dijous, 26 d'octubre, després de la seva sortida precipitada de RAC1. I ho feia per presentar el seu nou programa 'Una altra història', després d'anys sense formar part de la plantilla de la televisió pública catalana.

Tot i que sembla que no ha estat una mala estrena per a Albert Om. El format que presenta, produït per El Terrat d'Andreu Buenafuente, ha aconseguit en la seva primera entrega 271.000 espectadors de mitjana i un 16,6% de quota de pantalla.

Albert Om ressorgeix a TV3 després del seu acomiadament de RAC1

Albert Om continua sent molt recordat per tots els espectadors de TV3 després del seu pas per 'El club' o 'El convidat'. O fa encara més anys, per 'Malalts de tele', programa que va presentar Toni Soler i produït per El Terrat.

I precisament amb la productora d'Andreu Buenafuente tornava Albert Om a TV3. El presentador es col·locava al capdavant d'un nou programa, 'Una altra història', aquest dijous, 26 d'octubre, a la televisió pública catalana.

Les dades, malgrat els anys que feia que no tenia un programa propi a TV3, sembla que l'han acompanyat. L'audiència ha demostrat que no s'ha oblidat d'Albert Om.

'Una altra història' debutava ahir amb un 16,6% de share i 271.000 seguidors, que el convertien en líder de la franja. També aconseguia un 51,9% de fidelitat i 523.000 espectadors que van connectar en algun moment amb el programa d'Albert Om.

La dinerada que destina TV3 a Albert Om

No obstant això, aquesta tornada a la cadena en què va debutar ja fa més de vint anys va ser deguda al seu acomiadament de RAC1. Al juny es confirmava que l'emissora del Grup Godó decidia cancel·lar l''Islàndia' d'Albert Om a causa del seu alt cost.

Una notícia després de la qual Albert Om es quedava sense el programa que feia més de set anys que dirigia a RAC1. Tot i això, TV3 decidia apostar per ell per a la seva nova temporada i per una xifra gens menyspreable.

Primer pla d'Albert Om

Fa uns dies sortia a la llum el pressupost amb què compta la cadena per fer l'espai d'Albert Om. I la xifra era ni més ni menys que 545.000 euros.

Un preu amb què aconseguia TV3 que Albert Om després de diversos anys sense aparèixer a la televisió pública de Catalunya. I amb què TV3 espera que aconsegueixi unes grans audiències com les de fa anys per compensar la inversió.

➡️ Televisió

Més notícies: