Muntatge de fotos de primer pla de Sonsoles Ónega i, al costat, el logotip d'Antena 3 i un emoji de sorpresa
TELEVISIÓ

Sonsoles Ónega desapareix d'Antena 3 per un motiu que està més que justificat

La raó de pes que impedeix Sonsoles Ónega posar-se al capdavant del seu programa aquesta tarda a Antena 3

Sonsoles Ónega es posa al capdavant, cada tarda, del seu programa Y ahora Sonsoles a Antena 3. La periodista competeix per l'audiència a la mateixa franja horària amb Ana Rosa Quintana, que presenta TardeAR a Telecinco. Tot i això, aquest dimarts Sonsoles Ónega deixarà el seu espai a les mans d'una altra persona per una raó de pes.

Ónega té una cita a Barcelona amb els seus lectors amb motiu de la diada de Sant Jordi. La presentadora signarà els seus llibres amb altres figures conegudes com ara Juan del Val, José Luis Rodríguez Zapatero o Juan Antonio Bayona. La periodista, a més de conduir el seu propi espai a la televisió, és escriptora, per la qual cosa celebrarà el Dia Internacional del Llibre signant exemplars de la seva obra Las hijas de la criada.

El motiu justificat pel qual Sonsoles Ónega no presentarà avui el programa

Des del matí els lectors podran acostar-se a les casetes que hi ha col·locades al cor de la Ciutat Comtal. Sonsoles Ónega signarà llibres des de les 12:00 i fins a les 17:00 en diferents ubicacions on els seus seguidors podran acostar-se a conèixer-la en persona.

Serà aquesta circumstància la que impedirà que pugui connectar dimarts en directe amb la seva audiència des del plató d'Atresmedia situat a San Sebastián de los Reyes, Madrid. El dubte és saber qui substituirà la presentadora de Y ahora Sonsoles. No serà Rebeca Haro, que altres vegades ha tingut aquest paper, perquè està a punt de donar a llum la seva segona filla.

Captura de Sonsoles Ónega a la promo de L'hem de parlar d'Antena 3

Ónega es va convertir en la guanyadora de l'última edició del Premi Planeta amb Las hijas de la criada. En una entrevista recent, la periodista d'origen gallec revelava una cosa curiosa sobre la seva faceta creativa. “Pensava que cadascuna de les meves novel·les seria l'última perquè no sabia com començaria la següent”.

La veritat és que, després d'aquest darrer premi, la seva novel·la ha aconseguit una gran notorietat i fins i tot ha despertat l'interès de productores audiovisuals per portar la història al cinema. “M'encantaria veure els meus personatges a la pantalla i aprendre com es fa un guió, però encara no hi ha res”, aclaria.

Diverses dècades després de començar el seu camí literari, la presentadora de televisió té clar que seguirà al capdavant de la pantalla petita. Així i tot, escriure continua sent una de les seves passions des que va començar quan tenia 13 anys. “L'escriptura és el meu bàlsam, no m'imagino la vida sense escriure”.

Muntatge d'Ana Rosa Quintana amb un mig somriure a TardeAR de Telecinco i Sonsoles Ónega a Y ahora Sonsoles de Antena 3

La periodista no s'imagina la seva vida sense escriure

Sonsoles avui té una cita amb els lectors a Barcelona. Va ser al novembre quan, en una altra firma de llibres, Ónega es va retrobar amb la seva amiga la reina Letícia en un centre comercial de Madrid. La presentadora no va poder amagar la seva sorpresa en veure la monarca que es va presentar de sobte i sense avisar.

Després d'esperar a la cua durant més de 40 minuts, la reina s'acostava a la periodista i totes dues es fonien en una abraçada. Una ocasió que els mitjans allí congregats van poder captar i de la qual tampoc esperaven ser testimoni els presents.

Caldrà esperar aquesta tarda per comprovar si l'absència de Sonsoles al plató del seu programa afecta l'audiència. Qui també estarà molt atenta a les dades de seguiment és la seva més directa competidora, Ana Rosa Quintana. La presentadora de TardeAR va deixar els matins per aixecar les dades a la franja de tarda de Telecinco, una missió que està sent complicada.

➡️ Televisió

Més notícies: