Fotomuntatge de Toni Moreno i Vanesa Cuadra

TELEVISIÓ

El somni que Vanesa Cuadra va poder complir gràcies a Toñi Moreno

Vanesa Rosa Cuadra López, coneguda per l'àudio "feliç Juagüelin, grup, soc Vanesa", va morir fa uns dies

Vanesa Rosa Cuadra López, coneguda per l'àudio "feliç Juagüelin, grup, soc Vanesa", ha mort. Així ho han anunciat els seus pares a través del seu compte d'Instagram, on han assegurat que la jove ha mort per una "negligència mèdica".

"Gràcies a tots els que han donat suport a Vanesa tot aquest temps. Lamentem comunicar que per culpa de la sanitat que tenim en aquest país, així com podeu llegir, Vanesa ja no està amb nosaltres. Tant de bo puguem fer justícia, ja que entre tots fem més".

"Un petó al cel per a tu, el meu àngel, has estat la persona més meravellosa i bona que podria existir, t'estimo. I als que se'n reien, el vostre ve de camí, tot arriba", conclou el comunicat emès pels pares de Vanesa Cuadra.

El somni que Vanesa Cuadra va complir gràcies a Toñi Moreno

Va ser l'any 2018 quan Vanesa Cuadra, natural de Lleida, va poder complir un dels seus somnis gràcies a Toñi Moreno. I és que la jove va ser convidada al programa Gente Maravillosa, presentat per l'andalusa.

"Doncs soc de Lleida Pirineus i em dic Vanesa Rosa Cuadra López. Avui és el meu aniversari i he fet 35 anys", es presentava. D'aquesta manera, tal com va anunciar la convidada, Sergio Contreras era el seu cantant favorit.

Tant era així que portava el mateix tatuatge del cantant al braç. I com no podia ser d'una altra manera, Toñi Moreno el va convidar per sorprendre Vanesa Cuadra. Un fet que la va ajudar a complir un dels seus somnis: conèixer el seu gran ídol.

En el moment en què Sergio Contreras va entrar al plató de Canal Sur, l'excitació de Vanesa Cuadra va ser màxima. Sense poder esperar i en ple directe, va demanar a Toñi Moreno que els fes una fotografia per poder capturar aquell moment tan especial.

Vanessa 'Feliz Jagüelin' en Canal Sur

Per si no n'hi hagués prou, Sergio Contreras li va cantar una cançó en directe aprofitant que era el seu aniversari. Posteriorment, Vanesa Cuadra va compartir una preciosa imatge agraint tot el que havia passat.

"M'han ajudat a complir els meus tres somnis. Sortir a la tele, anar a Andalusia i conèixer Sergio Contreras, el meu gran ídol. Avui és el meu aniversari i faig 35 anys, i aquest ha estat el meu millor i gran regal", va publicar a Instagram.

Imatge Instagram de Vanesa Cuadra amb Toñi Moreno i Sergio Contreras
Vanesa Cuadra va complir el seu gran somni gràcies a Toñi Moreno. | Instagram

Ara, la notícia de la inesperada mort de Vanesa Cuadra, ha suposat un gerro d'aigua freda per a tots els seguidors i seguidores. Encara més, després de l'anunci dels seus pares on, d'alguna manera, acusen la sanitat pública de no haver evitat la seva mort.