Muntatge d'un primer pla de Sofia Suescun amb els llavis marrons, el logotip de 'Supervivientes' i uns anells de casament

TELEVISIÓ

Sofía Suescun reacciona en saber que 'Supervivientes' ha filtrat dades de la seva boda

Sofía Suescun ha vist 'Supervivientes' emetre imatges on el seu xicot, Kiko Jiménez, parla de com planegen casar-se

Sofía Suescun està seguint amb gran interès la nova edició de Supervivientes, ja que el seu xicot, Kiko Jiménez, és participant per segona vegada. I això li permet descobrir com n'està ell d'enamorat. De fet, no ha dubtat a destapar a l'illa els plans que tenen de futur.

Per exemple, Sofía Suescun ha pogut veure que el reality ha emès un vídeo on el de Jaén ha revelat amb detall com els agradaria casar-se. Una informació davant la qual ella ha reaccionat a través de les xarxes socials.

Sofía Suescun escolta a Supervivientes els seus plans de boda

Sofía Suescun fa cinc anys que surt amb Kiko, malgrat que moltes persones no donaven un duro per la seva història d'amor. Han demostrat que els seus sentiments són reals, que es complementen en tots els sentits i que volen estar junts durant molt de temps.

Precisament una bona mostra d'aquesta solidesa sentimental que viuen és el conjunt de declaracions que ell ha fet ara a Supervivientes. En concret, ha revelat tot el que sent per ella: “Jo per veure-la aparèixer per aquí, em casava demà si fa falta, clavo genoll. Tinc moltes coses clares amb ella, vull que sigui la mare dels meus fills i vull viure al seu costat tota la vida”.

Captura de 'Supervivientes' amb Kiko Jiménez parlant estirat a la platja el 31 de març de 2024
Sofía Suescun ha vist el seu xicot parlar sense embuts de la seva relació | Mediaset

I en aquest punt ha admès els plans matrimonials que ell, que està vivint moments complicats al concurs, i Sofía tenen. Ha explicat que “nosaltres som molt nostres i no som de crear una parafernàlia, perquè ens fa mandra, però moltes vegades hem pensat casar-nos. Ens ve a la ment un lloc paradisíac, fora d'Espanya, de viatge”.

“Seríem nosaltres sols o amb Maite Galdeano, la meva mare i el seu germà. Ens agradaria una cosa així, molt en la intimitat, no en una església amb tota la família. Sé que tot seria igual entre nosaltres, però aquest acte seria com un reconeixement a l'amor”.

Foto de Sofía Suescun i la seva parella, Kiko Jiménez, fent-se una foto junts davant d'un mirall
Sofía Suescun i el seu xicot volen una boda molt íntima | Instagram, @sofia_suescun

Aquesta confessió ha provocat que la mare de Suescun, que estava a plató, hagi manifestat que no li agrada gaire la idea que passin per l'altar. Per això, ha afirmat: “És molt bonic i el que vulguis, però casar-se de moment no. Tant de bo que durin tota la vida, però és que els divorcis valen paperam”.

“Si s'estimen, millor que segueixin com estan, dolçament. Kiko és cuidador i es porta molt bé”.

Sofía Suescun fa una publicació després d'això que ha passat a Supervivientes

Sofía Suescun, que està de viatge per Mèxic amb el seu germà Cristian, ha conegut que Supervivientes ha revelat amb aquest vídeo els seus plans de boda. I davant això, així com davant la victòria del seu noi a l'última prova de líder, no ha dubtat a reaccionar. Això sí, ho ha fet de manera concisa, encara que amb un missatge clar i directe.

El que la navarresa ha procedit a fer és publicar diverses emoticones, de cors i cares emocionades, deixant clar que està encantada amb això que Kiko n'ha dit. Després, ha escrit: “El meu nen, guanyador, estem connectats”.

Selfie de Sofía Suescun i Kiko Jiménez a punt de donar-se un petó mentre prenen el sol
Sofía Suescun i Kiko Jiménez estan molt enamorats i ja parlen de boda | Instagram, @sofia_suescun

D'aquesta manera, la que va ser guanyadora d'aquest reality el 2018 ha deixat clar que està encantada amb la confessió del seu xicot. Sí, amb l'amor que ha admès que sent per ella i fins i tot amb la manera com ha explicat que els agradaria casar-se.

Caldrà esperar per veure si aquesta boda acaba arribant o no, però, amb això que s'ha vist, en qualsevol moment poden donar la sorpresa. Ho poden fer, encara que ha quedat clar que Maite no hi estaria gaire d'acord. Aquesta prefereix veure'ls junts, però sense papers pel mig que els uneixin legalment.

➡️ Televisió

Més notícies: