Muntatge amb el rostre de l'exconcursant de MasterChef, Sofia Janer, i dos cercles amb dues de les postres que elabora a la seva pastisseria La Dramerie
TELEVISIÓ

Sofia Janer, la concursant de 'MasterChef' que ha obert una pastisseria a Barcelona

La jove aspirant de MasterChef, Sofia Janer, és propietària d'aquest exitós obrador de pastissos a Barcelona

Si hi ha alguna cosa molt bona que té Barcelona, és la infinitat de plans que es poden fer. Sigui fer activitats, veure actuacions, visitar museus i galeries... O menjar! I, precisament, aquest últim acte té relació amb el que et descobrirem avui.

Hi ha un lloc a la capital catalana on trobaràs una gran varietat de pastissos i postres artesanals, fets ni més ni menys que per una concursant de Masterchef. Parlem de La Dramerie, el projecte de Sofia Janer amb la seva parella, Víctor Gonzalo.

La Dramerie, la pastisseria de Sofia Janer que arrasa a Barcelona

Sofia Janer es va fer coneguda després del seu pas per la sisena edició del concurs culinari MasterChef. Allí va conèixer la que és la seva actual parella, Víctor Gonzalo. En sortir del programa, tots dos van agafar camins diferents, però, la pandèmia els va acabar unint laboralment.

Perquè sí, tal com expliquen els pastissers, aquest projecte va ser fruit d'un dels drames més grans que ens va tocar viure els últims anys. Mateix moment en què, tant Sofia com Víctor, van haver d'abandonar els seus respectius treballs, però van saber aprofitar aquesta amarga oportunitat per emprendre.

D'aquí neix La Dramerie, amb la “voluntat de fer plorar tothom, però del gust”, esmenten els seus fundadors. Aquest obrador de pastissos es troba ubicat al carrer Cornet i Mas, a Sarrià-Sant Gervasi (Barcelona).

Sofia Janer i Victor Gonzalo, exconcursants de MasterChef, amb dos pastissos de la seva pastisseria a les mans

Totes les seves postres estan elaborades de forma artesanal i pràcticament al moment. La seva particularitat és que els encàrrecs es recullen directament a l'obrador. L'horari d'obertura és de 10:30 a 14:00 i de 15:30 a 19:00 de dilluns a divendres, i els dissabtes de 10:30 a 14:00.

Una gran varietat de pastissos artesanals, de la mà de dos professionals

Des d'un pastís de formatge, fins a un tiramisú o un brownie. A La Dramerie saben molt bé el que els agrada als clients, i potser aquest és el secret del seu èxit.

La seva especialitat són les postres tradicionals, però això no li treu cap mèrit. Doncs l'elaboració d'aquests està cuidada al mil·límetre i Sofia Janer ho demostra dia rere dia, tant a l'obrador com a través de les xarxes socials.

➡️ Televisió

Més notícies: