Muntatge de Sergio Peris Mencheta en primer pla vestit de negre mirant a càmera i foto petita d'ell a la seva última cirurgia amb una altra de la seva storie d'instagram
TELEVISIÓ

Sergio Peris-Mencheta rep una grandíssima notícia en plena lluita contra el càncer

Sergio Peris-Mencheta ha topat inesperadament amb una informació que li ha donat una alegria enorme

Sergio Peris-Mencheta, el famós actor de les sèries Al salir de clase i Isabel, fa mesos que afronta un dur tractament contra el càncer. Mesos que estan sent especialment complicats, encara que es troba rebent energia de la família, dels companys i dels fans.

Energia positiva com la que ara ha obtingut, professionalment parlant, Sergio Peris-Mencheta. Ha rebut una gran notícia: una de les seves obres teatrals com a director ha guanyat dos guardons importants.

Primer pla de Sergio Peris-Mencheta amb rostre seriós en un photocall

Sergio Peris-Mencheta topa amb una informació que l'ha fet molt feliç

Sergio Peris-Mencheta està afrontant des del mes de gener passat una dura batalla contra el càncer. Als Estats Units és on està rebent el tractament, durant el qual està tenint el suport de la seva parella, Marta Solaz, i dels seus fills.

Per a l'actor, tots tres són els pilars de la seva vida i els que més l'estan ajudant en aquest tràngol dur. Ells li treuen un somriure quan ho necessita i li donen la felicitat en el dia a dia. Però ara hi ha alguna cosa més que li ha donat una gran alegria.

El que li ha generat una satisfacció enorme és saber que l'última obra de teatre que ha dirigit, Cielos, ha estat guardonada. Aquesta ha rebut dos reconeixements als Premis Talía, que lliura l'Acadèmia de les Arts Escèniques d'Espanya. Ni més ni menys que s'ha endut el de millor escenografia i el de millor il·luminació.

Captura storie de Sergio Peris Mencheta amb el premi de la seva obra teatral

Sergio està tan encantat amb la notícia que no ha dubtat a compartir-la a les històries del seu Instagram, al costat de l'emoticona d'uns aplaudiments i un “enhorabona”. Així, ha volgut felicitar els companys que han vist exalçada la seva tasca, Alessio Meloni i David Picazo, per la seva feina en aquesta obra. Una obra, escrita per Wajdi Mouawad, que es va representar al Teatro La Abadía de Madrid, durant l'estiu passat, per actors com Jorge Kent i Marta Belmonte.

Sergio Peris-Mencheta: l'última hora que se sap de la seva situació de salut

Sergio Peris-Mencheta ha viscut dos moments especialment feliços aquests últims mesos en què ha estat afrontant el seu càncer. D'una banda, la celebració del seu 49è aniversari amb la seva parella i els seus dos fills. I, de l'altra, els premis per als seus companys de Cielos.

Aquests instants feliços els ha compartit a les xarxes socials, encara que també d'altres menys positius, ja que vol evitar especulacions. Per això, fa uns dies ha explicat que ha hagut de passar per quiròfan.

Captura del vídeo de Sergio Peris Mencheta on explica la seva darrera cirurgia

El que ha fet és compartir un vídeo d'ell a l'hospital amb la bata pertinent i la frase de veu de la seva noia: “Tot sortirà bé”. L'ha acompanyat del text següent: “Una pedra més, en aquest cas tres, al camí. Ahir va tocar litotrícia amb làser”.

“I si soc aquí escrivint, és que tot va sortir bé”. A això ha afegit: “El pitjor d'aquestes coses és el temps que et tenen esperant per entrar a quiròfan”.

D'aquesta manera, Sergio ha tornat a deixar clar que no es guardarà cap informació sobre el seu estat. I en narrar el que ha passat, s'ha topat amb una allau de missatges d'ànim i molt positius dels seus seguidors. Un exemple és aquest: “Les pedres sempre han servit per construir, vegem-ho així: un camí nou del qual sortiràs renovat i més ferm que mai”.

Sense oblidar altres comentaris plens d'afecte d'amics i companys. Aquest seria el cas de Diana Navarro, Gorka Otxoa, Enric Arce, Marian Aguilera i Víctor Clavijo. Aquest darrer actor li ha escrit: “T'estimo, bro, amb tu”.

➡️ Televisió

Més notícies: