Muntatge d'Elena Rodríguez somrient amb una brusa blanca, el logotip de 'GH Dúo' i un emoji de silenci

TELEVISIÓ

El secret que Elena Rodríguez ha d'amagar a 'GH Dúo' si vol guanyar el concurs

Elena Rodríguez ha estat obligada per l'organització de 'GH Dúo' a mantenir oculta una dada important

Elena Rodríguez és una de les concursants de GH Dúo que més joc ha donat al reality. Hi ha dit les coses clares, ha tingut algun conflicte i, a més, ha estat un exemple de saber deixar el passat enrere. En concret, ha mantingut una bona relació amb Asraf, malgrat els problemes que aquest va tenir amb la filla d'ella, Adara, a Supervivientes.

Gràcies a tot això, Elena Rodríguez ha captivat el públic i ha aconseguit no ser eliminada. Encara més, té possibilitats de convertir-se en guanyadora del concurs. Això sí, per poder-hi aspirar l'han obligada a mantenir oculta una informació als seus companys.

Elena Rodríguez rep un encàrrec de GH Dúo: callar per poder guanyar

Elena Rodríguez va acceptar el repte de convertir-se en concursant de GH Dúo i està encantada d'haver fet aquest pas. Però no sabem si estarà tan d'acord quan surti i descobreixi tot el que hi ha fora. Ens estem referint al problema de salut de la seva filla i als conflictes d'aquesta amb aquell que era el seu defensor, Miguel Frigenti.

Mentre aquest moment arriba, la participant madrilenya està gaudint al màxim del seu pas pel reality. Ahir a la nit, hi va viure un moment molt especial. Va passar quan va aconseguir ser la primera salvada de la nominació, en què s'enfrontava a Marta López i Keroseno, que va ser finalment l'eliminat.

Elena, en conèixer que continuava, no va dubtar a enviar un missatge al públic. Va dir: “No les tenia totes amb mi, de vegades, penses una cosa i hi ha vegades que en penses una altra. Milions de gràcies per deixar-me continuar gaudint d'aquesta experiència”.

Captura de 'GH Duo' amb Keroseno, Elena Rodríguez fent un petó i Marta López el 22 de febrer de 2024
Elena Rodríguez no va poder amagar la seva alegria després de salvar-se de l'expulsió | Mediaset

Elena va rebre amb enorme alegria la seva salvació, encara que no va ser l'única que va viure durant la vetllada. És clar, perquè després va ser enviada a una sala perquè exercís com a presentadora d'informatius. D'aquesta manera, va descobrir una estupenda notícia: esdevenia finalista.

El moment va ser realment divertit perquè ella estava llegint la informació com si fos una altra persona: “Ja tenim una finalista de l'edició. Molt atents perquè la persona escollida està asseguda en aquest moment al plató de Dúo News llegint el Cue. I, per si encara no me n'havia adonat, la finalista soc jo”.

En aquest instant, Rodríguez no va poder evitar les llàgrimes i donar les gràcies a tothom. A continuació, se li va sol·licitar una cosa important per part de la presentadora, Marta Flich. Aquesta li va dir que havia de mantenir en secret que havia passat a la final si volia continuar optant al premi.

I ella així ho va fer. Va celebrar amb els seus companys la seva salvació, però no els va explicar en cap moment res més. Tenia clar que havia d'actuar així per poder arribar a ser la guanyadora i ho va fer a la perfecció.

Elena Rodríguez és alliberada del secret

Elena Rodríguez va saber mantenir en silenci la seva notícia, com la resta de concursants, fins que Flich va decidir parlar clar i net per alliberar-la de l'engany. En l'instant que els va comunicar que tots eren finalistes, ella i els altres van saltar d'alegria i es van abraçar pel mèrit aconseguit.

Encara que la felicitat els va durar poc. Se'ls va comunicar que, immediatament, s'obria una votació positiva per triar el guanyador i que el que menys suport rebés se n'anava a casa. El duel va estar entre Manuel i Marta López, que va ser la darrera expulsada de la nit.

Caldrà esperar per veure què passa diumenge, perquè Elena i els seus companys s'enfrontaran a una altra eliminació. Novament, el que menys suport tingui se n'anirà a casa. D'aquesta manera, només hi haurà quatre a la gran final, que se celebrarà el dijous 29 de febrer.

➡️ Televisió

Més notícies: