Fotomuntatge de Sandra Daviú, presentadora del mític programa 'El Diario'
TELEVISIÓ

Sandra Daviú, expresentadora del mític programa 'El Diario', reapareix i demana feina

Sandra Daviú va estar al capdavant de 'El Diario' des de l'any 2008 fins al 2011, quan finalment va ser cancel·lat per una caiguda progressiva de l'audiència

Si us parlem de la periodista Sandra Daviú, és possible que no us soni. Però si us diem que va ser presentadora del mític programa 'El Diario' d' Antena 3, segur que us ve de seguida a la memòria.

'El Diario' va ser un programa de televisió molt famós. Es va emetre cada tarda de dilluns a divendres des de l'any 2001 fins al 2011 a Antena 3. Cada dia hi anaven convidats anònims que aportaven el seu testimoni personal, especialment en temes familiars o sentimentals.

El format va agafar popularitat molt ràpidament, ja que les històries que s'hi vivien eren com a mínim peculiars. També van començar a ser molt conegudes les seves presentadores. Sandra Daviú, que ha reaparegut aquest cap de setmana a TV3, va ser una d'elles. 

Sandra Daviú reapareix

Aquest diumenge, Sandra Daviú, de 48 anys, va ser la convidada del programa 'APM?' de TV3. A l'entrevista, Sandra Daviú va parlar sobre la seva trajectòria professional i, com no podia ser d'una altra manera, va recordar la seva experiència com a presentadora de 'El Diario'.

L'espai, predecessor de 'El Diario de Patricia', va ser un dels més polèmics, però també dels més vistos d'aquell moment. Sense cap mena de dubte, el talk show va deixar moments que sempre formaran part de la història de la televisió espanyola.

Sandra Daviú va estar al capdavant de l'espai del 2008 al 2011, moment en què va ser cancel·lat definitivament després d'una caiguda progressiva de l'audiència. "No eren actors. No hi havia un guionista que els deia el que havien de dir", va confessar la periodista a la televisió pública de Catalunya.

Després de l'adéu de Sandra Daviú de 'El Diario', la seva popularitat va caure en picat. La catalana va continuar treballant substituint en ocasions Susanna Griso a 'Espejo Público' i en altres formats més. Però ja no va ser el mateix.

"Hi va haver un moment en què era molt coneguda, però quan he desaparegut del focus he continuat amb la meva vida. Hi ha gent em diu: '!Amb el que tu erets!' Abans tenia una feina i ara en tinc una altra, tampoc és un drama", va assegurar.

LA TV ÉS HISTÒRIA: Sandra Daviú

Sandra Daviú demana feina

Sandra Daviú, va aprofitar el moment i va demanar feina a la corpo. "Soc catalana, m'han tret de l'armari i m'han tret la pols i estic força bé, però no treballo a TV3. Què passa? Vull fer dues peticions: Que torni 'El Diario' i treballar a TV3 ", va confessar.

La direcció de la cadena pública catalana encara no ha dit res sobre això, però amb el recent fitxatge de Laura Escanes per presentar 'La Travessa' i les campanades, tot és possible.