Santi Millan somrient en vestit i ulleres negres al costat de Rosa Olucha somrient amb ulleres negres i armilla blanca

TELEVISIÓ

Qui és Rosa Olucha, la dona de Santi Millán que el va ajudar en el pitjor moment

Rosa Olucha i el seu marit, l'actor i presentador Santi Millán, fa 15 anys que estan casats i tenen dos fills en comú

El Santi Millán és un conegut actor del nostre país, que, els darrers anys, s'ha fet encara més popular per la seva feina a la televisió. Got Talent ha estat potser el seu èxit més gran com a presentador i caldrà esperar per veure si aquesta nit aconsegueix un altre amb el seu nou programa. Avui estrena, a les 22:00 a Telecinco, el concurs Adivina qué hago.

El Santi Millán, a tots nivells, sempre ha tingut l'ajuda i el suport incondicional de la seva família. Especialment de la seva dona, la Rosa Olucha, amb qui fa 15 anys que està de matrimoni i amb qui té dos fills. Ella ha estat fins i tot la que el va ajudar a sortir del seu pitjor moment, quan se'n va filtrar un vídeo íntim amb una altra noia.

Rosa Olucha va salvar a Santi Millán del seu pitjor tràngol

El Santi Millán i la Rosa Olucha fa 20 anys que estan junts, 15 com a matrimoni. Han aconseguit formar una relació sòlida, no exempta de crisi, i crear una família. És clar, perquè han tingut dos fills: el Marc, que ja és més gran, i la Ruth, de 16 anys.

L'actor sempre ha tingut paraules d'elogi cap a la parella i ha reconegut que és un dels pilars de la seva vida. I és que sempre ha estat el seu suport, fins i tot quan el 2022 va viure un dels tràngols més complicats. Sí, quan es va filtrar a les xarxes un vídeo mantenint relacions amb una altra noia que no era ella.

Rosa Olucha seria mirant el mòbil amb una samarreta grisa al costat de Santi Millán seriós amb gorra vermella, samarreta blava i portant un carro

Aquestes imatges van posar en perill la imatge pública del Santi, alhora que van provocar una onada de pena per la Rosa. Però aquesta, ràpidament, va decidir prendre mesures per defensar i donar suport al seu marit. Ho va fer a través d'una publicació a Instagram que va callar moltes boques i va tancar les crítiques ferotges cap a ell.

Exactament, Olucha va escriure: “Jo estic bé. Hauríeu de preguntar-vos com està ell. Ell que és qui ha patit un atac a la seva intimitat, que per cert, és delicte”.

A això va afegir: “No heu de sentir pena ni donar suport a ningú. Jo no soc una víctima i aquí no hi ha costats ni propietats. Ni ell és meu ni jo soc seva. Pels que no ho sàpiguen, hi ha molts tipus de família”.

“A la nostra, la llibertat, el respecte i la tolerància són els pilars sobre els quals hem construït aquest projecte". "Em fa molta mandra veure que a hores d'ara, les relacions consentides i privades segueixin causant escàndols". "La gent les té dins i fora de la parella”.

Post de Rosa Olucha a Instagram comentant el vídeo de Santi Millán el 20 de juny de 2022

Per acabar, va concloure contundent: “I em fa gairebé més mandra que quan es fa públic, la majoria s'apiada de les dones amb el clàssic: «Pobreta, que no se n'assabentava» o «quin imbècil que li ho permetia». Merda de societat catòlica i patriarcal”.

Tot el que sabem de Rosa Olucha

De la Rosa Olucha, a més de conèixer que és la parella del Santi Millán i la seva màxima defensora davant l'escàndol que va protagonitzar, en tenim més dades. Per exemple, que va estudiar periodisme i que treballa al món de la comunicació. Així, encara que va començar com a redactora en premsa escrita, és directora i realitzadora de televisió.

En concret, ha estat al capdavant d'espais com Alaska y Mario, Vuelta y Vuelta i Peta-Zetas. Ara mateix, dirigeix, com ja va fer a la primera, la segona temporada del format Anatomia de.... Format que s'emet a La Sexta i que presenta Mamen Mendizábal.

Post de Rosa Olucha a Instagram al costat de Mamen Mendizabal amb els braços a dalt dins d'un cotxe el 16 de maig de 2023

També és interessant recalcar que fins i tot ha treballat amb el seu marit a espais d'El Terrat. Sense passar per alt que, com mostra a les seves xarxes, li encanta viatjar i li agrada cuidar el seu cos, fent exercici. En efecte, els fascina practicar ioga i submarinisme.

➡️ Televisió

Més notícies: