Fotomuntatge de Gisela i Rosa López d''OT' amb una imatge del baby shower de Gisela amb algunes de les companyes d'edició

TELEVISIÓ

Rosa López i altres famosos de 'OT', donen l'esquena a Gisela al seu dia més especial

Gisela ha reunit diversos dels seus companys de 'Operación Triunfo', com Chenoa, per revelar el sexe del nadó

Gisela d'Operación Triunfo està d'enhorabona. Dos mesos abans de tenir el seu primer fill amb José Ortega, ha volgut reunir-se amb tots els seus amics més propers. Un baby shower en què han aparegut algunes de les companyes de la primera edició del programa musical.

Tot i això, la trobada ha estat marcada per les seves absències. Alguns dels famosos convidats de la primera edició d'Operación Triunfo han estat Natalia, Geno, Alejandro Parreño, Manu Tenorio i Chenoa.

Una reunió de tot menys casual, ja que la catalana i la seva parella han volgut vendre l'exclusiva a la revista de salutació. D'aquesta manera, Gisela, Natalia, Geno i Chenoa han posat somrients davant de les càmeres de la publicació.

Una imatge que no ha deixat indiferent ningú. Tant per haver reunit quatre de les principals concursants de la primera edició d'OT, desencadenant la nostàlgia de tots els seus seguidors. Com per les absències, especialment la de Rosa López, també companya d'edició.

Tal com s'observa a la imatge, la posada en escena està cuidada al detall. Les quatre amigues van vestides amb una mateixa tonalitat, com l'escenari que les envolta. Tal com s'ha publicat, els dissenys que porten són del modista Ramon Freixa.

Rosa López dona l'esquena a Gisela

La celebració ha estat organitzada per l'empresa La Festa d'Olívia i Gisela ha lamentat algunes absències. I és que Rosa López, Nuria Fergó i Náim Thomas no han pogut ser testimonis del gran esdeveniment.

Fins ara, no han transcendit els motius de la seva absència. Tot i això, ja fa temps que sobrevola la idea de la suposada enemistat de Rosa López amb alguns dels seus companys d'Operación Triunfo.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Un embaràs complicat

Cal recordar que Gisela no ho ha tingut gens fàcil a l'hora de quedar-se embarassada. Per a ella i la seva parella tenir un fill ha estat “una carrera de fons”. I és que tal com han explicat, feia cinc anys que buscaven convertir-se en pares.

A més, al llarg de tot aquest temps, la cantant d'Operación Triunfo, la qual té 44 anys, ha patit dos avortaments. D'aquesta manera, va optar pel mètode de fecundació in vitro que, afortunadament, ha donat els resultats esperats.

Ara, a Gisela només li queda esperar la recta final del seu embaràs i donar la benvinguda al nounat. Així, en dos mesos, haurà complert un dels seus grans somnis: ser mare.