Muntatge amb una imatge promocional de 'Supervivientes', Rosa Benito enfadada, Kiko Rivera amb una gorra i Rocío Flores preocupada

TELEVISIÓ

Rosa Benito, Rocío Flores, Kiko Rivera i altres estrelles que podrien anar a Hondures

Telecinco prepara un retrobament de 'Supervivientes' amb els concursants més emblemàtics del programa

Des que Borja Prado va abandonar Mediaset, els responsables del grup estan experimentant amb formats nous i han llençat una proposta molt interessant.

Rosa Benito, Amador Mohedano, Rocío Flores, Olga Moreno, Kiko Rivera i els concursants més destacats de Supervivientes tenen una nova oportunitat. Telecinco prepararà Supervivientes All Star, una edició especial que reunirà les estrelles de l'icònic programa d'aventures.

De moment no hi ha una data d'estrena per a aquest projecte, però està previst que s'emeti al juliol. Primer veurà la llum la nova edició de Supervivientes i després començaran les convocatòries per tornar a Hondures. La nova temporada del reality comptarà amb cares tan destacades com Carmen Borrego o Zayra Gutiérrez, però ¿qui estarà al retrobament?

Rosa Benito asseguda al plató del programa 'Xente Marabillosa' de la televisió gallega; ella porta un vestit vermell i apareix amb rostre seriós
Rosa Benito porta un temps retirada de la tele | CRTVG

Alguns famosos com Rosa Benito o Raquel Bollo, que guarden un record fantàstic de Supervivientes, tindran una nova oportunitat. Rosa va guanyar la seva edició i es va convertir en una estrella mediàtica després de viure tres mesos a Hondures. L'exdona de Chiquetete ha dit moltes vegades que estaria encantada de tornar a saltar de l'helicòpter.

Rocío Flores va ser la concursant més important de Supervivientes 2020. Després va fitxar com a col·laboradora d'Ana Rosa Quintana i va estar treballant a Telecinco fins que va arribar la seva mare.

Amador Mohedano i Antonio David Flores podrien tornar a Telecinco

El clan de Rocío Jurado ha cobrat més força que mai en aquesta nova aventura. Antonio David Flores i Amador Mohedano són dos famosos que també van participar en Supervivientes. Tots dos van ser vetats de Telecinco, però la situació ha canviat i ara tenen oportunitat de recuperar el temps perdut.

Alba Carrillo, Adara Molinero i Kiko Matamoros són un altre grup de concursants que sona amb força. Tots tres van ser les estrelles de les seves respectives edicions i van arribar molt lluny.

Muntatge amb Antonio David Flores seriós amb una camisa de colors i Amador Mohedano amb un barret negre
Amador Mohedano podria retrobar-se amb Antonio David Flores | e-noticies.cat, Europa Press, Mediaset

Cal tenir en compte que Supervivientes All Star s'emetrà després de Supervivientes 2024. Això vol dir que el pressupost serà menor, però sempre hi ha una cara molt destacada.

La periodista Isabel Rábago i la influencer Anabel Pantoja també serien una bona opció. Van oferir la seva millor versió a Hondures i van esprémer l'experiència al màxim. Rebran la trucada de Telecinco?