Muntatge de Jorge Fernández i Joaquín Padilla a 'La Ruleta de la Suerte' amb uns cors roses
TELEVISIÓ

El romàntic moment de Jorge Fernández i el cantant de 'La Ruleta' en ple directe

Jorge Fernández s'ha intercanviat floretes i tendres paraules amb el líder de la banda de 'La Ruleta de la Suerte'

Jorge Fernández és avui molt feliç perquè amb La Ruleta de la Suerte ha tornat a ser el líder en quota de pantalla. I amb aquesta alegria ha començat el programa, en què ha tingut lloc un momentàs.

El que ha passat és que Jorge Fernández i el cantant de la banda, Joaquín Padilla, han protagonitzat un instant romàntic. Perquè sabem que no són parella i que estaven de broma, però s'han dedicat floretes i mostres de gelosia, com si fossin uns enamorats.

Jorge Fernández protagonitza un moment especialment tendre amb Joaquín

Jorge Fernández sabem que es porta molt bé amb tot l'equip de La Ruleta, amb qui és molt afectuós, com també ho és amb el públic i els concursants. Tant és així que, només trepitjar el plató, li ha fet petons a tots ells. I això l'ha portat a preguntar a Joaquim: “Hola, soci, tu també vols petonets? Vinga, doncs, també per a tu”.

Al que rient ha afegit: “És que envio petons al públic i es posa gelós el pobre”. I Joaquín ha contestat: “És veritat, és que m'oblides molt aviat”.

Aquest joc com a parella entre el cantant i Jorge ha continuat quan aquest li ha dit: “Al primer que veig és a tu. La meva primera mirada sempre és a tu. És així, perquè tu em dones tranquil·litat i fins i tot calma”.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández rient amb una camisa de quadres el 28 de novembre de 2023
Jorge Fernández ha iniciat l'instant de floretes i gelosia amb Joaquín | Atresmedia

Padilla, davant aquestes tendres paraules, no ha pogut evitar escapar un “Oh, que bonic!”. Davant d'això, el basc ha volgut tancar el moment romàntic i divertit de tots dos. Ha dit entre rialles i de manera múrria: “Ho deixarem aquí, pensaran que no és creïble i sí que ho és”.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Joaquín Padilla cantant al micròfon el 28 de novembre de 2023
Jorge Fernández ha tingut per al seu company unes paraules que li han arribat al cor | Atresmedia

Jorge Fernández i la seva relació amb Joaquín Padilla

Jorge Fernández té un notable bon rotllo amb Joaquín i el que ha passat avui n'és una mostra. Però no és l'únic dia que ho han deixat clar al programa.

Així, per exemple, ahir l'artista va posar al presentador un afectuós sobrenom. Sense oblidar que recentment el basc, a més de a Laura Moure, no va dubtar a tirar floretes a aquell com a músic, ja que l'admira.

Muntatge de Jorge Fernández de costat amb uns sobres a les mans i Joaquín Padilla rient
Jorge Fernández mostra contínuament la bona sintonia que té amb el cantant | e-noticies.cat, Atresmedia