Muntatge de primer pla de Rocío Carrasco amb els cabells curts i un micròfon, i Borja Prado seriós
TELEVISIÓ

Rocío Carrasco aconsegueix la seva anhelada venjança sobre Borja Prado a Telecinco

Borja Prado ha anunciat la seva renúncia com a directiu de Mediaset mesos després que Rocío Carrasco fos vetada de la cadena

Rocío Carrasco, durant un extens període, va ocupar un rol destacat com a figura principal a Mediaset després de la seva reaparició televisiva. El seu testimoni va generar un enrenou significatiu que va desencadenar un moviment tant social com polític.

Tot i això, amb el canvi de lideratge a la cadena i l'arribada de Borja Prado, Rocío se'n va veure exclosa. El seu nom va passar a ser part dels personatges vetats, així van relegar la filla de 'La más grande' a l'oblit. Tanmateix, ara la dona de Fidel ha aconseguit la seva venjança després de la marxa de Prado com a directiu del grup audiovisual.

Borja Prado abandona Mediaset després del veto a Rocío Carrasco

Borja Prado es va incorporar a Telecinco amb el propòsit de revitalitzar la cadena i contrarestar la crisi que arrossegava des de feia mesos. L'època de Paolo Vasile, durant la qual es van assolir grans èxits, havia arribat al punt màxim. Per tant, calia reestructurar els fonaments del grup audiovisual.

En aquest context, es va dur a terme una gran reorganització que va impactar significativament en tots i cadascun dels programes. Es va implementar un nou Codi Ètic pel qual quedava vetada la presència d'algunes de les figures més habituals de Telecinco.

Primer pla de Borja Prado amb el rostre molt seriós
Borja Prado renuncia com a directiu de Mediaset | GTRES

Entre ells, Rocío Carrasco, que va passar de ser la gran estrella a marxar per la porta de darrere. La seva reaparició televisiva va causar un gran impacte tant dins com fora de la televisió i el debat es va estendre fins a l'esfera política.

Ara, mesos després de la controvertida decisió de Prado, Rocío ha estat testimoni de com la persona que la va apartar ha tingut la mateixa sort. Tal com apunta El Economista, Borja ha decidit renunciar al seu càrrec com a directiu de Mediaset.

Pel que sembla, les diferències amb Alessandro Salem i Massimo Musolino, consellers delegats de la cadena, han estat el motiu de la seva marxa. La mateixa informació afirma que es tracta d'una renúncia voluntària "després de discrepar amb la línia editorial".

Rocío Carrasco com a protagonista de Rocío, explicar la veritat per seguir viva a Telecinco
Rocío Carrasco va passar de ser la gran estrella de Mediaset a una de les vetades | Mediaset

Fa mesos es va produir una reestructuració al grup, per la qual Prado va veure minvades les seves funcions per intervenir en la política editorial. Això va provocar una guerra interna amb els consellers principals que ha acabat propiciant la seva sortida de Mediaset. La decisió ja està presa i anunciada al Consell d'Administració, que la farà efectiva aquest mateix mes de desembre.

Rocío Carrasco va ser una de les principals perjudicades per Borja Prado

Si hi ha un personatge que va ser clau a l'era que va marcar Borja Prado, va ser Rocío Carrasco. El seu ascens mediàtic va ser notable, com també ho va ser la seva sobtada marxa de Telecinco. Encara que el seu retorn va aconseguir mitigar la crisi d'audiència, la divisió entre els espectadors també va ser significativa.

Hi va haver dos bàndols clarament diferenciats, arribant fins i tot a propiciar l'enfrontament entre diferents programes de Telecinco. Això va resultar inacceptable per a Prado, que va decidir vetar completament qualsevol menció o aparició de la filla de 'La más grande'.

Primer pla de Borja Prado amb el rostre seriós i mirant a càmera
Com Rocío Carrasco, Borja Prado també s'ha quedat fora de Mediaset | Mediaset

Rocío es va convertir en una figura incòmoda i polèmica, fora de sintonia amb la nova direcció editorial que Borja volia establir. Raó per la qual va prendre la ferma i dràstica decisió d'esborrar qualsevol rastre d'ella a Mediaset.

No obstant això, aleshores la dona de Fidel Albiac ja havia aconseguit el seu objectiu: explicar la seva veritat. La seva vida va fer un gir notable i va decidir trencar amb la por que la tenallava des de feia més de 20 anys.

Des de llavors, s'ha deixat veure a nombrosos esdeveniments i fins i tot ha participat en altres cadenes de televisió. De fet, aviat serà una de les concursants de Bake Off a TVE. Aquest nou projecte coincideix amb la renúncia de Prado, que al seu moment va intentar relegar-la a les ombres de les quals havia aconseguit sortir.