Muntatge de primer pla de Roberto Leal somrient amb un jersei de coll alt i Orestes Barbero somrient
TELEVISIÓ

Roberto Leal es prepara per a la seva gran nit: compta amb l'ajuda d'Orestes Barbero

Roberto Leal viurà una de les vetllades més especials de la seva carrera, amb què espera arrasar en audiència

Roberto Leal està vivint un dels moments més dolços de la seva trajectòria professional. I és que, a més de tenir una productora amb la seva dona, es troba arrasant en audiència amb el concurs Pasapalabra. Un èxit que espera repetir avui amb la gran nit que l'espera i en què comptarà amb l'ajuda d'Orestes Barbero.

Roberto Leal estrenarà avui la primera de les tres vetllades especials del programa esmentat. Vetllades en què quatre grans campions de la seva història s'enfrontaran per a satisfacció de tots els espectadors.

Roberto Leal estrena aquesta nit l'anhelat format

Roberto Leal fa molt de temps que està al capdavant de Pasapalabra, amb qui ha aconseguit ser líder indiscutible a la seva franja horària. Precisament, per l'èxit d'aquell, s'ha decidit emetre tres entregues especials en què es compti amb concursants emblemàtics de la seva història. I tot per determinar qui es proclama campioníssim.

El presentador andalús conduirà aquests programes en prime time i no a les tardes, que és l'horari habitual del format. El primer s'emetrà avui dissabte, 6 de gener, a partir de les 22:00, a Antena 3. D'aquesta manera s'ha volgut fer un regal especial als seus seguidors pel dia de Reis.

Muntatge amb el plató de 'Pasapalabra' al fons, el logo del programa, Roberto Leal somrient i un regal
Roberto Leal tindrà així un regal especial per als fans de 'Pasapalabra' | e-noticies.cat, Atresmedia, GTRES

Els dos següents, per part seva, veuran la llum els dies 13 i 20 d'aquest mes. Això suposarà que hagin de competir amb el nou espai de Telecinco: Bailando con las estrellas.

Roberto està encantat amb aquests especials perquè li han permès retrobar-se amb quatre participants, que van viure els duels més llargs de Pasapalabra. Ens estem referint a Orestes Barbero, que va romandre al concurs 360 dies, i a Pablo Díaz, que va participar durant 260 programes. Sense oblidar Javier Dávila, que va estar en antena 76 entregues, i Luis de Lama, que va jugar durant 84 jornades.

Leal els veurà enfrontar-se novament a diverses proves i a cada gala es jugaran 3.000 €. Això sí, el guanyador del torneig s'endurà a casa 25.000 €. I si algun aconsegueix completar El Rosco, es farà amb ni més ni menys que 100.000 €.

El presentador andalús està il·lusionat i feliç amb aquestes tres vetllades que espera que siguin un èxit d'audiència. Vetllades en què es comptarà amb convidats famosos com Cristina Castaño, Leticia Dolera, Anne Igartiburu, Mario Vaquerizo, Boris Izaguirre i Rossy de Palma.

Roberto Leal té més estrenes entre mans

Roberto Leal cal subratllar que compta amb més projectes sobre la taula que s'estrenaran ben aviat. Entre aquests es troba, per exemple, la quarta edició del concurs El Desafío. Espai on cares conegudes s'enfronten a reptes molt perillosos i sorprenents.

L'andalús, segons sembla, tindrà com a participants figures de la talla d'Adrián Lastra, Mar Flores, Mónica Cruz, Chenoa, Pepe Navarro i Pablo Castellano. Sense oblidar Vaquerizo i Marta Díaz. Un grup heterogeni amb què s'espera que, una vegada més, l'audiència caigui rendida.

Muntatge de Roberto Leal i Iñaki López
Roberto Leal tindrà un 2024 molt atrafegat | Atresmedia

Així mateix, també de forma pròxima s'estrenarà un altre format nou que el té a ell com a protagonista. Es tracta de López i Leal contra el canal, que presentarà Eva González. Roberto i Iñaki López s'enfrontaran en diferents proves mentals i físiques que decidiran el seu futur immediat a Atresmedia.

Vaja, que és clar que l'andalús no pararà. Sembla que pel 2024 ha arribat ple de projectes i reptes professionals.