Muntatge de fotos de primer pla de Roberto Leal amb rostre seriós; Moisés Laguardia i Óscar Díaz, dos concursants de 'Pasapalabra'

TELEVISIÓ

Roberto Leal no ho pot negar: així es porten Óscar i Moisés fora de 'Pasapalabra'

Roberto Leal veurà que avui un dels concursants de 'Pasapalabra' s'emportarà el pot tan anhelat

Roberto Leal continua gaudint de les mels de l'èxit presentant Pasapalabra. Un concurs d'Antena 3 que avui viurà un dels moments més esperats. En concret, per fi, tornarà a lliurar el seu pot milionari.

Roberto Leal comunicarà als espectadors la identitat del concursant triomfador en aquesta jornada. I aquest no serà cap altre que Óscar Díaz o Moisés Laguardia, que s'emporten molt bé davant de les càmeres, però també al darrere.

Roberto Leal coneix bé com s'emporten Óscar i Moisés lluny de Pasapalabra

Roberto Leal, que és tot naturalitat a Pasapalabra, porta moltíssims programes compartint plató amb Óscar i Moisés. És clar, perquè aquests han aconseguit convertir-se ja en història viva del format.

Per exemple, Óscar Díaz ha superat la barrera de les 100 participacions, arribant-ne a les 154. A més, ell, que ja va participar en el concurs ¡Boom!, ha aconseguit acumular fins ara 88.200 €.

Moisés Laguardia, per part seva, està entre els tres concursants que han fet més de 200 programes i això que ha estat de baixa per salut. Per això, ha aconseguit reunir fins ara la barbaritat de 159.600 €.

Muntatge de fotos de pla mitjà d'Óscar i Moisés, els dos concursants de 'Pasapalabra' que es baten en dol

Roberto Leal és conscient que els dos participants s'emporten molt bé. I així queda de manifest cada tarda. Per això no dubten a felicitar-se pels seus triomfs i fins i tot a fer broma en proves com ara la pista musical.

Encara que aquesta bona relació no passa només a plató, també fora d'aquest. Sí, perquè es coneixen des de fa molt de temps, com va confessar un dia Óscar. Aquest va relatar que “estic encantat de ser en aquest programa i de ser-hi amb ell”.

“La gent no sap que ens coneixem des de fa molt de temps, però de manera virtual. Tots dos jugàvem en una lliga de Trivial per IRC, el 2007. Cadascú era en un equip i ens hem trobat aquí”.

Roberto Leal lliura avui el pot de Pasapalabra

Roberto Leal viurà avui una jornada especial perquè, per fi, lliurarà el pot de Pasapalabra, que gairebé arriba als 2.000.000 €. Però no ho farà a la tarda, serà a la nit, en horari de màxima audiència.

Segons s'ha revelat, a l'horari habitual s'analitzaran amb deteniment els millors moments d'Óscar i Moisés en el format. Després, a la nit, aniran a El Hormiguero, per analitzar el seu pas pel concurs d'Antena 3.

I després d'aquest espai, arribarà el lliurament especial en què un dels dos esdevindrà milionari. Qualsevol pot aconseguir-ho, encara que és veritat que Díaz mai no ha aconseguit superar la barrera dels 23 encerts al 'rosco'. El seu rival en aquest cas, sí.

Les apostes dels espectadors no s'han fet esperar i les xarxes s'han omplert d'opinions sobre qui guanyarà el duel. No obstant això, la majoria aposta perquè sigui Moisès, ja que fa més temps que és al concurs.

Muntatge amb el plató de 'Pasapalabra' al fons, Moisès amb ulleres negres i diners al seu voltant

Això sí, també hi ha molts missatges criticant que la gran final no s'emeti en el seu horari normal. Exemples són tuits com aquests: “És una falta de respecte per part del programa als seus fidels seguidors diaris” i “La majoria de la vostra audiència cada tarda són persones grans. Es quedaran sense veure el 'rosco' i això em sembla lamentable”.

Sense oblidar tampoc: “A casa ho veiem en família amb els nens i avui no ho podran veure perquè comença molt tard. No té sentit”, “Estic farta que ens falteu al respecte als que us veiem diàriament” i “Lamentable i tot per aconseguir audiència”.

➡️ Televisió

Més notícies: