Muntatge d'imatges amb primer pla de Roberto Leal a 'Pasapalabra'
TELEVISIÓ

Roberto Leal i el seu gest amb Rafa Castaño que no passa desapercebut a 'Pasapalabra'

Roberto Leal té clar que el triomf de Rafa Castaño a 'Pasapalabra' va ser un dels grans moments del concurs aquest 2023

Roberto Leal ha demostrat que segueix tenint molt present Rafa Castaño, el gran guanyador de Pasapalabra que s'alçava amb l'impressionant bot de 2.272.000 euros.

Tot plegat, enmig d'un impressionant duel amb Orestes Barbero, que era un altre dels grans favorits. Encara que, per a alegria dels seus fans, el podran tornar a veure molt aviat a Antena 3.

I és que Orestes participarà en un especial de Pasapalabra juntament amb tres històrics més del programa: Pablo Díaz, Luis de Lama i Javier Dávila.

Així, des del programa prometen que gaudirem de batalles úniques. I, encara que en aquest cas no comptarem amb la presència de Rafa Castaño, Roberto Leal no dubtava a tenir-hi un bonic gest.

I és que quan li preguntaven al presentador pel millor moment que ha pogut viure a Pasapalabra aquest 2023, ell assegurava que es quedava amb la victòria de Castaño.

Per a Roberto, aquest moment passa a la història del programa. "Especialment em quedo amb el bot que es va emportar Rafa", confessava el presentador.

Captura de Roberto Leal com a presentador de Pasapalabra
Roberto Leal segueix tenint molt present Rafa Castaño | Atresmedia

Roberto Leal deixa clar quin ha estat el millor moment de Pasapalabra

"No només pel bot, sinó per tot el que ens han donat tant ell com Orestes, que ha estat un any i mig amb nosaltres", assenyalava respecte als dos grans concursants.

"Han estat dos dels grandíssims concursants d'aquest programa, per això em quedaria amb aquell moment, és clar", afegia amb seguretat Leal.

"Va ser màgic per a tots, i sorprenent fins i tot per al mateix Rafa", assegurava. "No perquè no cregués que fos capaç d'emportar-se'l, sinó per fer-ho de cop", elogiava la gran tasca del concursant.

“De l'A a la Z, que és una cosa històrica, mai no havia passat. A més, es va emportar la quantitat més gran de diners que s'han donat mai a Pasapalabra”, concretava.

Rafa guanya el pot de 'Pasapalabra'
Rafa Castaño va fer història a 'Pasapalabra' | Atresmedia

Just per això, Roberto Leal donava a entendre que se'l troba a faltar molt. "Al final hem passat molt bons moments junts", concloïa.

Per ara, es desconeixen els motius pels quals Pasapalabra no ha volgut comptar amb el seu gran guanyador per a aquest especial que ha de venir.

Podria ser que Rafa no vulgui tornar a plantar-se davant d'una càmera de televisió, o que ni tan sols hagin considerat que formi part de l'esperadíssim retrobament.