Muntatge amb Roberto Leal somrient amb un jersei de coll alt, els seus fills i la seva dona al bany i el logotip de 'Pasapalabra'
TELEVISIÓ

Roberto Leal dona una bonica notícia relacionada amb la seva família i 'Pasapalabra'

Roberto Leal ha explicat a una revista una cosa relacionada amb la seva dona i els seus fills i el programa que presenta diàriament

Roberto Leal treu el cap cada tarda a les llars dels seguidors de Pasapalabra. A més d'aquest repte, el presentador condueix ara El Desafío, un altre concurs d'Antena 3 en què es desenvolupa a la perfecció. El sevillà, més enllà de la televisió, ha format una bonica família de qui precisament aquesta setmana explicava alguna cosa en una entrevista.

El presentador de Pasapalabra no pot amagar que travessa un moment molt dolç a la seva vida. Feliçment casat amb Sara Rubio i pare d'un nen i una nena, el comunicador triomfa, a més, a la seva faceta professional. Més de dues dècades exercint com a periodista, una feina que, segons ell mateix ha explicat, els seus fills ja han “normalitzat”.

Roberto Leal ha explicat com veuen els seus fills la seva feina a la televisió

Lola i Leo, de 6 anys i 2 anys respectivament, comencen a adonar-se de la popularitat del seu pare. Ha estat a la recent entrevista que Leal ha concedit a la revista Semana on el presentador ha revelat com es prenen els seus fills les seves aparicions a la pantalla petita. "Els meus fills han normalitzat que treballi a la tele", ha reconegut el comunicador.

D'ells explica en la publicació com han entès cadascun dels seus projectes a Antena 3: "La meva Lola veu el programa, Leo no. El desafiament real és controlar el nen", explica el d'Alcalá de Guadaíra. "L'arrencada de Pasapalabra va ser molt intensa per a mi perquè em va enxampar en pandèmia i Lola deia que era molt pesat amb Pasapalabra, perquè em veia fer el rosco a casa".

Més tard va arribar El Desafio, edició en què va participar Jesulín de Ubrique. Un espai al qual, segons Roberto Leal, la seva filla es va "enganxar". "Li agradava com parlava Jesulín perquè li recordaria a mi, se sentia com a casa", ha destacat el sevillà.

El fet que diàriament la seva cara surti a la televisió ha fet possible que els seus fills el vegin com una cosa normal, reconeixia Leal. La seva feina a la televisió l'ha fet molt popular i a casa, a més de donar-li suport, el segueixen.

El presentador va començar el seu camí professional com a redactor en Informativos Telecinco. També va ser reporter d'España Directo, espai del qual anys després es va convertir en presentador, un moment en què la seva fama va començar a créixer de manera exponencial. Després va venir una edició molt destacada d'Operación Triunfo i uns altres èxits com ara Bailando con las estrellas.

Roberto Leal amb la seva dona, Sara Rubio, posant junts i somrients
Roberto Leal compta amb el suport de la dona i els fills | RTVE

La seva dona, Sara Rubio, coneix bé el mitjà. Va estudiar Comunicació Audiovisual i va fer un màster en Periodisme. Tots dos han desenvolupat la seva carrera professional en mitjans de comunicació i precisament va ser als platós d'Antena 3 on es van conèixer.

El presentador de Pasapalabra compta amb el suport de la dona i els fills

Roberto Leal ha trobat en la seva parella el seu millor suport. Després de tres anys de festeig, contreien matrimoni en un dia qualificat per ella com a "màgic". Després van arribar Lola, el 2017, i Leo, el 2021, als quals cal sumar la seva inseparable mascota, Pepa, la chihuahua que és una més de la família.

Roberto, malgrat els seus compromisos professionals, troba temps per gaudir dels seus. El presentador sempre s'ha mostrat com una persona molt familiar.

Tot i això, en més d'una ocasió ha reconegut que per les seves feines de vegades és difícil conciliar vida laboral i familiar. A casa meva ens repartim els nens, perquè la meva dona treballa igual que jo. Conciliem com podem”, explicava Roberto