Primer pla de Roberto Leal amb rostre somrient
TELEVISIÓ

Un comentari de Roberto Leal deixa entreveure si planeja deixar Antena 3

Roberto Leal ha parlat obertament sobre el seu futur professional amb clara picada d'ullet als altres formats que ha presentat

Roberto Leal travessa un gran moment professional, i és que des que va arribar a Antena 3 s'ha convertit en un autèntic filó d'or per a la cadena.

El carisma i simpatia de Roberto han conquistat el públic, que gaudeix veient-lo tant a Pasapalabra com en altres formats com ara El Desafío. Un programa que defineix com "la Superbowl de l'entreteniment".

Així, Leal acabava convertint-se en un dels presentadors més estimats pel públic, robant el testimoni a pesos pesants com Arturo Valls.

Roberto Leal somrient amb una americana negra i una camisa blanca

I, anant-li tan bé a Antena 3, no sorprèn tampoc que Roberto Leal no vulgui ni sentir a parlar d'altres projectes. Tot i l'èxit que va tenir presentat l'edició d'OT 2017, el presentador no tindria cap intenció de repetir experiència.

Sobretot, tenint en compte que està en una altra plataforma i suposaria trencar el contracte que té actualment amb Atresmedia.

"Està en una altra plataforma, seria impossible tret que ho portessin a Antena 3", confessava Roberto molt decidit. A més, aprofitava l'ocasió per aplaudir la feina de Chenoa, que és qui s'ha posat al capdavant del reality musical.

Roberto Leal té clar si deixarà Antena 3

"I a més aquí hi ha Chenoa que està triomfant i té una acceptació total del públic", comentava Roberto.

I és que Leal ja va poder coincidir amb l'artista a El Desafío, on li va agafar un gran afecte. "A mi em va enamorar Chenoa quan va ser concursant d'El Desafío, i va ser allà on vaig saber que ho presentaria ella", afegia.

Captura de Roberto Leal al duel de Campions de Pasapalabra

"Llarga vida a Chenoa com a presentadora del programa!", apuntava a favor seu. De la mateixa manera, al presentador tampoc no li pot anar millor personalment, ja que ha format una preciosa família amb Sara Rubio, mare dels seus dos fills.

Tot i que, segons Roberto Leal ha explicat, no es plantegen anar a buscar un tercer. "Això de tenir un tercer fill és una cosa que no ens hem pensat", se sincerava.

"A menys que ens passem de frenada, estem feliços en el moment en què estem i no en tindrem més", concloïa Roberto orgullós. I és que creuen que “ara toca gaudir de la família tal com està”.

➡️ Televisió

Més notícies: