Muntatge de Roberto Leal rient amb una camisa negra, Paula Vázquez amb rostre neutre i els cabells de banda i un emoji de secret

TELEVISIÓ

Roberto Leal aireja el secret amb Paula Vázquez i revela què va succeir en el passat

Roberto Leal ha confessat aquesta dada desconeguda durant la seva participació en el programa 'El camino a casa'

Roberto Leal és una de les estrelles més importants d'Atresmedia. Per aquest motiu, s'ha volgut comptar amb ell, per atraure l'audiència, al programa El camino a casa. Un espai que presenta Albert Espinosa a La Sexta i que permet conèixer els famosos a través de la seva infància.

Roberto Leal ha estat l'últim convidat a un format tan curiós i hi ha revelat dades desconegudes de la seva vida. Ara bé, el que més ha cridat l'atenció ha estat que ha posat sobre la taula un secret relacionat amb Paula Vázquez.

Roberto Leal explica què li va passar amb Paula Vázquez

Roberto Leal, tal com vam revelar fa uns dies, s'ha convertit en el nou convidat famós al programa que Espinosa que presenta a La Sexta. Com tots els seus antecessors, hi ha fet un repàs per la seva infància. Ha fet el recorregut que feia des de l'escola fins a casa seva, passant per parades, com ara el parc on jugava.

El presentador de Pasapalabra, només començar l'espai i per recrear la seva etapa de nen, ha rebut una motxilla i també una carpeta. Aquesta s'assemblava a la que portava aleshores, en què apareixien imatges del seu equip, el Sevilla, i també celebritats que li encantaven. I entre elles hi havia ni més ni menys que Paula Vázquez.

Captura d''El Camino a Casa' amb Albert Espinosa i Roberto Leal parlant amb unes carpetes a la mà i unes motxilles a l'esquena el 20 de febrer de 2023
Roberto Leal ha fet una confessió sorprenent en topar-se amb la carpeta | Atresmedia

Roberto, només veure la gallega, ha confessat un secret inesperat. Ha dit: “Hi és també la meva Paula. M'agradava molt. Qui m'havia de dir que molts anys després jo treballaria en un programa amb ella? Jo la veia a casa amb la meva mare mentre menjava olla”.

Tot seguit, s'han emès imatges d'aquesta dona i ell al capdavant del format que van compartir. Es tracta de Te lo mereces, que es va emetre el 2012 a Antena 3. Un concurs on els convidats havien de sotmetre's a diferents proves amb el propòsit de guanyar i obtenir un premi per a algú que consideraven important a les seves vides.

Captura d''El Camino a Casa' amb imatges del passat de Roberto Leal i Paula Vázquez en un televisor el 20 de febrer de 2024
Roberto Leal va tenir l'oportunitat de treballar amb Paula, per la qual perdia la xaveta sent un nen | Atresmedia

Això sí, no era l'única dona que portava a la seva carpeta de l'escola. També hi apareixia Sharon Stone, de qui ha afirmat: “A ella no la conec, però no m'importaria anar caminant amb la motxilla fins on fos”.

Roberto Leal revela més dades inesperades de la seva vida personal

Roberto Leal al programa El camino a casa ha obert el seu cor i la seva infància com mai. Així, per exemple, s'ha emocionat moltíssim en recordar el seu pare, que va morir fa quatre anys.

Per si no n'hi hagués prou, l'andalús ha descobert més detalls desconeguts i sorprenents d'ell. Entre aquests, per exemple, que va repetir dos cursos durant l'etapa de l'institut. Tot i que després va continuar amb la seva formació de manera impecable, després d'adonar-se que “estava fent el ximple” i que el seu progenitor li donés un toc d'atenció.

Captura de Roberto Leal plorant pel seu pare a 'El camino a casa'
Roberto Leal no ha pogut evitar les llàgrimes en veure imatges del seu pare | La Sexta

Alhora, ha confessat que, encara que és sevillista, va jugar en una penya bètica, amb què s'ha retrobat i amb què ha donat uns tocs a la pilota. Encara més, també ha acabat admetent que la seva primera xicota el va deixar per un altre noi que tenia moto i que la primera vegada que va aparèixer a la televisió va ser amb 13 anys. Exactament, va participar en el format Hablando se entiende la basca, que va presentar Jesús Vázquez a Telecinco a la dècada dels anys 90.

De la mateixa manera, ha relatat que l'entremaliadura més gran que va fer va ser desmuntar per complet un cotxe amb un amic. I també que, per la singular forma del seu cap, li deien “el picúo”.