Fotomuntatge de Raquel Sans amb les instal·lacions de TV3 de fons
TELEVISIÓ

Raquel Sans molt canviada als 50 anys: foto inèdita de la seva primera aparició a TV3

Raquel Sans és una de les presentadores estrella de la televisió pública de Catalunya: la seva estrena a TV3


Raquel Sans és una de les presentadores de la televisió pública de Catalunya amb més experiència davant de les càmeres. La trajectòria de la catalana a TV3 és el clar exemple de com una empresa valora els seus treballadors pel seu esforç i bona feina.

Actualment, la periodista és l'editora del TN Migdia i la cara visible de l'espai al costat de Xavi Coral. No hi ha dubte que tots dos formen el duet perfecte per informar els teleespectadors del canal autonòmic català. Una química que es palpa tant dins com fora dels platós.

Raquel Sans és una dona molt discreta, tant és així, que no té xarxes socials. Es coneixen molt pocs detalls de la seva vida privada. Així i tot, sabem que és mare d'un nen el qual ens va regalar un momentàs en aparèixer d'espontani en una connexió en directe a TV3.

Raquel Sans irreconeixible als seus 23 anys a TV3

Com hem dit anteriorment, Raquel Sans va començar des de molt a baix a TV3. Ho va fer com a hostessa al programa Un dia a la vida, de fet, tenim la imatge de la primera aparició de la presentadora al canal.

D'aquesta manera, en la imatge, podem veure una Raquel Sans molt canviada. En aquell moment la presentadora tenia 23 anys i la seva comesa era donar veu amb un micròfon als espectadors que eren a plató. Una imatge completament sorprenent.

Imatge de la primera aparició de Raquel Sans a TV3

El fill de Raquel Sans va aparèixer d'espontani a TV3

El 2021, el petit de Raquel Sans, va protagonitzar una escena similar a la de la filla de Toni Cruanyes. Va ser durant una connexió en directe amb Lídia Heredia quan va passar aquest gran moment.

Raquel Sans, per treure ferro a l'assumpte, va dir: "Ja has vist que tenim un convidat, és una mica complicat". I Lídia Heredia va respondre: "Ah, no, no ho he vist... No s'ha vist, no s'ha vist Raquel".

Imatge de Raquel Sans en una connexió en directe de TV3 amb el fill d'espontani

Un meravellós moment del qual hem pogut recuperar una captura. I és que el petit apareix amb les celles arrufades i Raquel Sans, amb total naturalitat, intenta que no surti en pantalla. Ja se sap que els directes tenen aquestes coses.

➡️ Televisió

Més notícies: