Muntatge de fotos del cartell de la sèrie 'Amar es para siempre' amb un emoji de tristesa
TELEVISIÓ

La raó per la qual 'Amar es para siempre' acaba de forma definitiva el 2024

'Amar es para siempre' posarà fi al seu camí després de convertir-se en una de les sèries més longeves

Amar es para siempre és de les sèries que més temps porta en antena al nostre país. Primer, va ser la seva predecessora, Amar en tiempos revueltos, que es va emetre a La 1 des del 2005 al 2012. Després, va arribar ella a Antena 3 el 2013 i encara continua.

No obstant això, Amar es para siempre ja ha començat el seu compte enrere. El pròxim any, el 2024, conclourà de manera definitiva. Ho farà per un motiu de pes: els seus creadors han considerat que ha arribat el moment just per fer aquest pas.

Amar es para siempre s'acomiada el 2024 per una causa

Amar es para siempre, que ara està centrada en la trama de la Lola i la Malena, ha aconseguit situar-se entre les sèries més rellevants de la televisió. I també és una de les que té més fidels seguidors des de fa anys. Però aquests ja saben que molt aviat, concretament el 2024, ella conclourà.

Fa uns mesos, va saltar la notícia del final definitiu de la ficció d'Antena 3, encara que en principi només era un rumor. No havia res assegurat al 100%, fins que es va confirmar al juny que arribava el temps que aquesta s'acomiadés per sempre.

I així es va donar a conèixer al compte oficial de la mateixa a X. Es va fer compartint un emotiu vídeo, on es deia: “La Plaça dels Fruits quedarà per sempre al nostre cor. Ha arribat el moment de dir adeu”.

El perquè d'aquest comiat és que els qui estan darrere d'Amar es para siempre han vist que era l'instant perfecte per al final. D'aquesta manera, ho ha explicat la Lucía Alonso-Allende, subdirectora de la ficció d'Atresmedia. És més, ha indicat que és l'ocasió perfecta perquè la sèrie s'acomiadi tenint encara bones audiències: “Volíem sortir per la porta gran”.

Presentació d'Amar és per sempre al FesTVal de Vitòria
Els responsables d''Amar es para siempre' van explicar el perquè del final | Atresmedia

No obstant això, no podem obviar que potser a prendre aquesta determinació hi ha influït una mica més. Exactament, que des de fa mesos té una dura competència que ha aconseguit treure-li espectadors. Ens estem referint a La Promesa, que és un dels grans èxits actuals de La 1.

Amar es para siempre: tot el que se sap del seu final

Amar es para siempre no ha desvetllat massa informació sobre la fi de la seva història, llevat que serà l'any que ve. Però, de mica en mica, han anat transcendint detalls. Entre aquests, per exemple, tot indica que l'últim capítol s'emetrà a començaments de març.

S'ha arribat a aquesta conclusió tenint en compte el calendari d'emissions de ficció. I també que el darrer episodi es va gravar el 26 d'octubre passat. Per això podria veure la llum el dia 1 de març de 2024.

Itziar Miranda i Manu Baqueiro a Amar és per sempre
'Amar es para siempre' espera emocionar tot el públic amb el seu darrer episodi | Atresmedia

Què se sap d'aquest lliurament en l'àmbit argumental? Doncs petites pinzellades. De moment, Amar es para siempre ha indicat públicament, a manera de sinopsi, que "hi haurà retrobaments, històries d'amor inesperades, nous successos i investigacions".

És més, fins i tot com els seus creadors van advertir al FesTVal de Vitòria, es donarà una agradable sorpresa als espectadors. Sí, perquè es recuperaran personatges molt estimats de la història de la ficció, concretament d'altres temporades. Tot per viure moments especials i únics que arrenquin els somriures i les llàgrimes dels televidents.

D'aquesta manera, es pretén posar el millor fermall d'or a una producció que ha aconseguit fer història. Com també l'ha fet Cuéntame, que ara acaba de concloure. Per a la nostra tristesa, les sèries més longeves ens diuen adeu.