Muntatge de primer pla de Rafa Castaño somrient amb un coll alt gris, el logotip de 'Pasapalabra' i una copa
TELEVISIÓ

A Rafa Castaño no li tremola el pols en definir el nou guanyador de 'Pasapalabra'

Rafa Castaño ha estat l'últim triomfador de 'Pasapalabra' fins que Óscar Díaz li ha arrabassat el lloc

Rafa Castaño va ser l'home del qual es va parlar més al nostre país fa una mica més d'un any. Tot perquè es va convertir en el guanyador del pot més gran de la història de Pasapalabra.

Avui, Rafa Castaño torna a ser notícia. En aquest cas, perquè el seu lloc com a últim triomfador del concurs esmentat li l'ha arrabassat Óscar Díaz. Un participant que el sevillà no ha dubtat a definir després de conèixer la seva victòria.

Rafa Castaño deixa clar què pensa d'Óscar, el nou guanyador de Pasapalabra

Rafa Castaño va viure un dels millors moments de la seva vida el 16 de març de 2023. I és que, després de molts dies competint amb Orestes a Pasapalabra, va aconseguir completar el 'rosco' i emportar-se el pot. Ni més ni menys que es va embutxacar el més gran fins ara: 2.272.000 €, que ha invertit en diverses coses.

Rafa guanya el pot de 'Pasapalabra'

Avui, el sevillà ha vist que ja no és l'últim triomfador d'aquest format. El seu lloc l'ha ocupat Óscar Díaz, que va aconseguir la victòria aquest dimecres passat. Si escau, es va emportar 1.816.000 €.

Captura d'Óscar com a guanyador del pot de Pasapalabra a Antena 3

Rafa, només conèixer el que ha aconseguit aquell, no ha dubtat a enviar-li, a través de l'espai esmentat, un missatge. Exactament, amb aquest el que ha fet ha estat definir-lo, deixar-li clar que és tot un campió que ha lluitat molt per aconseguir-ho. Li ha dit: “La meva més sincera enhorabona, t'ho mereixes”.

Això sí, Castaño no ha estat l'únic triomfador del concurs que l'ha felicitat, ja que també li ha volgut desitjar el millor Sofía Álvarez. Aquesta, que en el seu moment es va emportar 466.000 €, ha manifestat: “Vull felicitar-te i donar-te la benvinguda al club de guanyadors del 'rosco'. Me n'alegro moltíssim per tu i estic segura que gaudiràs molt d'aquesta experiència”.

Captura de 'Pasapalabra' amb Sofia Álvarez somrient amb una samarreta negra

“El que et desitjo és que t'ho gastis tot, que activa l'economia. I que ho facis amb molta salut i amb la gent que tu vulguis. També que ho converteixis en experiències i records inoblidables que t'acompanyaran molt de temps”.

El també guanyador Pablo Díaz, que es va embutxacar 1.828.000 €, ha volgut seguir els passos dels seus companys. Per això, ha donat l'enhorabona a Óscar: “Moltíssimes felicitats per aquest gran pot. Ens ha deixat tothom amb el cor en un puny, perquè quina última paraula, de la qual jo no tenia ni idea”.

“Gaudeix dels diners, que és el que és important ara. I també del descans”.

Captura de 'Pasapalabra' amb Pablo Díaz somrient amb una samarreta blanca

Rafa Castaño també té paraules per a Moisés

Rafa Castaño és conscient que Óscar no ha tingut fàcil endur-se el pot de Pasapalabra, perquè tenia davant un gran rival: Moisés Laguardia. I per a aquest el sevillà també ha tingut paraules d'afecte. Li ha dit: “Moi, la meva enhorabona també per a tu, perquè has demostrat ser un gran concursant”.

Primer pla de Moisés Laguardia a 'Pasapalabra'

Encara més, aquest participant que ha perdut l'oportunitat d'emportar-se el gran premi ha rebut un missatge de Pablo. Aquest ha afirmat: “Una abraçada enorme, perquè has fet un paper impressionant. El consell més gran que et puc donar és que, ara descansa, però després continua estudiant que ja veuràs que et tornaran a trucar, perquè vals moltíssim”.

➡️ Televisió

Més notícies: