Muntatge amb el personatge de Halit, de 'Pecado Original', sorprès, el logotip de la sèrie i un emoji de por
TELEVISIÓ

El protagonista de 'Pecado Original' cau al parany i la seva situació es complica molt

'Pecado Original' ha fet que el personatge fiqui la pota i, sense saber-ho, posi seriosament en perill les seves finances

Pecado Original està vivint una setmana plena de revessos per a molts personatges. Tot i que cap com el que patirà el protagonista, Halit. I és que aquest, que es creu molt llest, caurà a una trampa, cosa que suposarà que la seva posició estigui en greu perill.

Pecado Original propiciarà que confiï en Kerim més que mai. Ho farà sense saber el pla que aquest amaga i que el pot deixar amb les mans buides.

Pecado Original posa Halit contra les cordes

Pecado Original està vivint uns capítols molt interessants, en què la relació entre Ender i Kaya es troba a la corda fluixa. També s'està mostrant que Kerim està més disposat que mai a complir l'objectiu amb què va arribar a l'empresa. Aquest no és cap altre que quedar-se amb tots els seus diners i, concretament, amb els de Halit.

Per aquesta raó, començarà a fer nous passos per guanyar-se la confiança del patriarca de la família Argun. I la veritat és que li sortiran molt bé.

La sèrie d'Antena 3, avui, farà que l'home de negocis caigui a la trampa del seu empleat quan rebi una informació d'Ender. Aquesta explicarà que ha vist el jove sopant amb el propietari de la companyia rival. Dedueix que ha estat perquè aquest últim li ha fet una oferta interessant perquè s'incorpori a la plantilla.

Davant d'aquesta informació, Pecado Original mostrarà que Halit decidirà no quedar-se de braços plegats. No vol perdre Kerim i decidirà millorar-li el seu contracte i la seva posició en el negoci. Per això, el noi, amb un sopar que ha estat un engany, avança en els seus plans per aconseguir els diners del hòlding.

D'aquesta manera, el lladre professional tindrà més a prop que mai complir el seu objectiu. Sí, cosa que suposaria deixar l'home de negocis arruïnat una vegada més. Encara que caldrà esperar per veure com s'acaba resolent tot.

Captura de 'Pecado Original' amb Halid agafant el braç de Kerim al costat d'una finestra
'Pecado Original' portarà Halit a caure al parany i confiar cada vegada més en Kerim | Atresmedia

Pecado Original prepara més moments durs per a Halit

Pecado Original complicarà molt, de la forma exposada, la situació econòmica i professional del patriarca de la família Argun. Però és que, a partir del capítol d'avui, també farà el mateix amb la personal.

Halit està encantat amb el fet que Yildiz hagi acceptat la seva proposta de matrimoni. El que no sap és que ella ho ha dut a terme per despit. Ni més ni menys perquè s'ha cregut que Kerim, l'home de qui està enamorada, l'ha enganyada i està sortint amb Şahika.

Captura de 'Pecado Original' amb Yildiz somrient mirant Halit amb corbata
'Pecado Original' ha fet que Halit també sigui enganyat, pel que fa a sentiments, per Yildiz | Atresmedia

Per tant, queda de manifest que l'empresari està envoltat d'enganys per tot arreu. Caldrà tenir paciència per descobrir si aconsegueix adonar-se'n, cosa que el podria portar a prendre mesures dràstiques i dures contra aquells que li estan mentint.

Pecado Original: més girs inesperats

La sèrie turca d'Antena 3 té preparats per als episodis següents més moments únics que deixaran els espectadors perplexos. Per exemple, tindrà lloc la ruptura d'Ender i Kaya, després de saber aquest que li ha tornat a enganyar amb el tema de les accions. Encara més, començarà a plantejar-se seriosament el divorci.

Kaia a Pecat Original d'Antena 3
'Pecado Original' mostrarà la decisió més difícil de Kaya | Atresmedia

A més, Halit i Yildiz tindran problemes quan ell torni a treure a la llum el seu caràcter manaire i prepotent. I això que no sap que la seva futura dona està fent negocis a la seva esquena per aconseguir millorar les seves finances. Negocis que són una trampa que ella desconeix i que la poden deixar sense blanca.