Muntatge de fotos del cartell de la sèrie 'La Moderna' i, al costat, la silueta d'una dona de perfil amb interrogants
TELEVISIÓ

Una protagonista de 'La Moderna', a punt de comunicar una cosa que canvia la trama

'La Moderna' sorprendrà amb la decisió que ha pres un dels personatges més importants de la sèrie

La Moderna és una de les sèries de TVE que, a poc a poc, ha aconseguit refermar-se a la sobretaula. I ho ha fet gràcies a una factura acurada, a uns personatges molt ben desenvolupats i a unes trames que no deixen indiferent ningú.

La Moderna avui, per exemple, aconseguirà deixar perplexos els seus espectadors amb les intencions d'una de les seves protagonistes. En concret, revelarà quins plans té Matilde amb Íñigo després que s'hagin compromès. Es tracta d'uns plans que l'allunyaran de Madrid i que farien que l'argument fes un gir radical.

La Moderna, a punt de revelar les intencions dels enamorats

La Moderna té en aquests moments un fil argumental central molt interessant: el de l'herència del senyor Jaime. Però també n'hi ha un altre que té enganxats a la pantalla els seus seguidors. Estem referint-nos al compromís d'Íñigo i Matilde.

La sèrie de TVE ha permès que els joves, que van tenir un passat especial en comú, es retrobin i creïn una història d'amor bonica. I aquesta ara està vivint un moment dolç, ja que volen casar-se i formar una família pròpia.

Helena Ezquerro i Almagro San Miguel a Saló de Te La Moderna de La 1
'La Moderna' ha deixat clar que la seva història d'amor continua endavant | RTVE

La Moderna ja ha fet el primer pas perquè la parella pugui fer realitat el seu somni. Així, a l'últim episodi, ha fet que el noi es presenti davant la mare i els germans d'ella per demanar-los la seva mà. Ho ha fet nerviós, sincer i emocionat, provocant que la seva xicota hagi trencat a plorar.

Com calia esperar, Rosario ha acceptat el compromís. Això ha donat lloc a un instant únic, on no hi han faltat les llàgrimes i les rialles. Instant en què Íñigo ha rebut la primera abraçada de la seva sogra, a la qual ha demanat també que sigui la seva padrina de boda.

Això sí, al capítol d'avui es descobrirà que hi ha un detall que la parella no ha comunicat a la família Garcés. No li han revelat quins són els seus plans de futur: marxar de Madrid. Sí, començar una nova vida en unes vinyes al nord d'Espanya, per així deixar enrere tots els problemes i les circumstàncies que han hagut d'experimentar fins ara.

Matilde i el seu xicot saben que aquest objectiu haurà d'esperar una mica, en concret, fins que ell tanqui la venda del cabaret.

Plànol mitjà de Matilde amb rostre molt somrient en una escena de la sèrie 'La Moderna'
Matilde haurà de ser pacient a 'La Moderna' | RTVE

I mentre això passa, ella haurà de pensar la millor manera de donar aquesta notícia a casa, que té clar que caurà com un gerro d'aigua freda. És conscient que a la seva mare i als seus germans, igual que a ella, els resultarà difícil acceptar que els seus camins se separen.

Fins aleshores, la noia se centrarà a iniciar els preparatius del seu enllaç, del qual ja en té molt clara la data. Aquests els haurà de compaginar, per descomptat, amb la seva feina al saló de te.

La Moderna sorprendrà aquesta tarda amb més trames

La Moderna té preparats per al capítol d'avui uns altres instants igualment interessants. Per exemple, es veurà que, després de la marxa de Rosario per cuidar la seva mare, apareixerà a casa la seva cunyada, Conchita. Aquesta serà l'encarregada dels nens i també del taller de costura, on es rebrà un encàrrec important gràcies a Marta.

Plànol curt de l'actriu Norma Ruiz interpretant Conchita a la sèrie de RTVE 'La Moderna' on apareix amb rostre somrient
'La Moderna' incorpora nou personatge | RTVE

A més, Jacobo optarà per canviar d'advocat davant la situació que està vivint. Tot i que això no serà impediment perquè Carla continuï amb la seva estratègia.

Per si no n'hi hagués prou, la sèrie propiciarà que Inés i Laurita s'independitzin, després dels problemes sorgits. Començaran un nou rumb a les golfes del seu oncle Fermín.