Muntatge de fotos del cartell de la sèrie 'Saló de te La Moderna' i 'Amar es para siempre' amb la silueta d'un home al davant

TELEVISIÓ

Un protagonista d''Amar es para siempre' es canvia a 'La Moderna' i comença de zero

'La Moderna' compta ara amb un actor que abans va tenir un paper destacat a la sèrie 'Amar es para siempre'

Amar es para siempre, la sèrie que cada tarda emet Antena 3, es troba ja a la recta final. La longeva ficció espanyola s'acomiadarà definitivament dels seus seguidors després d'emetre més de 2800 episodis. Mentre arriba aquell moment, un dels actors que va formar part de l'elenc de la telenovel·la esmentada ara ha fitxat per La Moderna, sèrie que emet la competència.

Es tracta d'Armando del Río, l'actor interpretava Tomás Contreras a Amar es para siempre. L'actor saragossà es va incorporar a la quarta temporada de la popular sèrie i va participar en més de 200 episodis. Una experiència que li va servir per formar part més endavant d'altres projectes com ara Centro Médico o El Nudo.

Armando del Río donarà vida a un personatge fonamental a La Moderna

La Moderna, la quota d'audiència de la qual va en augment les últimes setmanes, s'ha fet un lloc a la sobretaula de La 1. És per aquest motiu que RTVE ha pres la decisió de renovar-la per una segona temporada. El Consell d'Administració de la corporació audiovisual esmentada ha encarregat 116 nous capítols a Boomerang TV.

Els guionistes de La Moderna, per donar més possibilitat a les trames, han vist la necessitat de comptar amb més personatges. Noves figures que facin més interessants els embolics dels empleats del saló de te. Si bé recentment s'incorporaven al repartiment de la sèrie els actors Norma Ruiz i Eduardo Velasco, ara és el torn d'Armando del Río.

Armant del Riu com a Pascual a 'La Moderna'
Pascual, el personatge d'Armando del Río, arriba a 'La Moderna' per complicar-ho tot | RTVE

L'actor dona vida a Pascual, el pare d'Íñigo. El seu personatge va arribar dijous passat a l'univers del saló de te amb la intenció de recuperar el temps perdut amb el fill. En aquests moments la situació és complicada per a aquest, ja que Carla el va fer caure a una trampa i Matilde el va descobrir en allò que semblava una infidelitat, per la qual cosa va trencar amb ell.

Un retrobament la raó del uqal és l'obsessió de la senyora Carla per reconquistar Íñigo. La seva intenció és portar de tornada el seu pare per propiciar l'acostament.

Íñigo, així, començarà a recuperar la relació amb el seu pare, a qui no veu des que era petit. Però la felicitat durarà poc de temps. La veritat sobre el motiu que va provocar el seu distanciament s'obrirà pas i això serà el que provoqui un altre gir a la trama.

El personatge d'Armando del Río posarà en un compromís un dels protagonistes de La Moderna

Precisament és Pascual qui s'acabarà convertint en un obstacle més en la relació d'Íñigo amb Matilde. Un home misteriós els secrets del qual aconseguiran fer un altre gir més a la trama de La Moderna.

Primer pla d'Armando del Río a la presentació d''El Nudo'
Armando del Río dona vida a Pascual, el pare d'Íñigo a 'La Moderna' | Europa Press

Armando del Río és un habitual de les sèries diàries. Recentment, hem pogut veure'l a Mía es la venganza, de Telecinco, a més de Servir y proteger de La 1. Uns altres títols del seu currículum, a més d'Amar es para siempre, són sèries com ara: Velvet, Gran Reserva, Sin tetas no hay paraíso, Hospital Central, Ana y los 7 o El comisario.