Muntatge amb els personatges de 'La Promesa' en una escala, el logotip de la sèrie i un emoji sorprès
TELEVISIÓ

'La Promesa' fa saltar les alarmes sobre el secret que podria veure la llum ben aviat

El secret que guarden Pelayo i el seu ajudant de càmera, Jerónimo, podria veure la llum molt aviat a 'La Promesa'

En el proper capítol de La PromesaCurro ja sembla haver pres una decisió sobre el seu futur. I és que el jove no es vol separar ni de la seva estimada Martina ni d'Alonso, a qui s'ha acostat molt durant les últimes setmanes.

D'aquesta manera, deixa molt clar que no se n'anirà a Anglaterra, cosa que donarà lloc a una forta discussió entre Cruz i Alonso, que tenen postures molt diferents. I és que la marquesa necessita separar-los tant sí com no perquè el seu secret no surti a la llum.

El personatge de Curro seriós a la seriosa 'La Promesa'

A més, Feliciano i Petra segueixen enfrontats després que ella li hagi confessat que és la seva mare. I més tenint en compte la pressió que suposa per a ells la presència del sergent Funes, que està disposat a investigar la mort del seu pare.

Mentre que, dins del servei, María Fernández intenta deixar molt clar a Valentí que no pot correspondre als seus sentiments. No obstant això, ell no es dóna per vençut, i Salvador comença a sentir molta gelosia en veure'ls tan junts.

Algú podria descobrir el malvat pla de Pelayo a La Promesa

A més, el misteri de l'estranya relació existent entre Pelayo i Jerónimo, la seva ajuda de cambra, podria veure finalment la llum. Margarida comença a sospitar i s'adona que amaguen alguna cosa, però no aconsegueix descobrir de què es tracta realment.

D'altra banda, la salut mental de Jimena segueix anant de mal en pitjor, ja que la medicina no acaba de fer-li efecte quan més la necessita.

Captura de 'La Promesa' amb Pelayo agafant de la panxa a Jerónimo

I a això se suma que algú, amb molt males intencions, podria encendre l'espurna que faci saltar tot pels aires, implantant més idees preocupants a la seva ment.

Tornarà Manuel a La Promesa abans que la jove acabi per perdre per complet el cap i cometi una bogeria? Quina preocupant idea comença a rondar la ment de Jimena?

El que és clar, és que ha començat a obsessionar-se amb la seva cunyada Caterina, i ella podria acabar sortint molt malparada.

➡️ Televisió

Més notícies: