Captura d'una escena de 'La Promesa' amb els personatges de Pía, Jana i Vera
TELEVISIÓ

'La Promesa' fa un tomb amb la notícia més esperada i una sospitosa incorporació

María Fernández reapareix amb vida a 'La Promesa', alhora que l'arribada de Vera aixeca moltes sospites

A La Promesa tots mantenen l'esperança de poder trobar Maria Fernández amb vida. I és que el temps corre contra la noia, més ara quan ja gairebé no li queda ni menjar ni aigua.

Per sort, el marquès podria haver localitzat una cova que coincideix amb totes les proves que havien aplegat. I finalment la trobaran!

La donzella està molt feble i afectada per tot el que ha passat, però tots a La Promesa es bolcaran per tenir-ne cura.

Captura d'una escena amb el personatge de María Fernández a 'La Promesa'
Jana i Abel troben Maria Fernández amb vida | RTVE

Mentrestant, Jana també s'enfronta a un greu problema amb la senyora Pía, que continua molesta després d'haver-se Revelat el secret del seu fill.

I encara que compta amb la discreció de Curro, això no ajuda que la seva relació amb Pía millori. Una relació que ja sembla estar completament trencada. A més, malgrat els advertiments, el jove es mostra disposat a acceptar el títol de Baró de Linaja.

Això se suma també a la tornada de Manuel, que després d'haver passat un temps amb els Ducs dels Infants, decideix anar a la recerca de Jana.

La incorporació de Vera a La Promesa aixeca moltes sospites

D'altra banda, Martina i Curro encara intenten arreglar les coses amb Leonor, que no sembla disposada a perdonar-los després d'haver descobert la seva relació.

Alhora que Alonso es mostra completament furiós després que tant Cruz, com Pelayo i Catalina hagin desobeït les seves ordres. D'aquesta manera, els adverteix que la pròxima vegada que tornin a rebel·lar-se en contra, els tancarà el negoci de les melmelades.

Captura del personatge de Vera a 'La Promesa'
L'arribada de Vera a la 'La Promesa' no deixa ningú indiferent | RTVE

Això suposa un greu problema per a Pelayo i Jerónimo, que ara no saben com entregar les armes a Cavendish. I més després de la prohibició expressa que l'anglès no torni a trepitjar La Promesa.

I, dins del servei, Vera aconsegueix que Pla li doni una oportunitat i la contracti, però no és gaire ben rebuda. Sobretot, perquè no acaben de refiar-se'n. A més, la confessió de Lope sobre l'arribada de la jove al palau posa tothom en un compromís.