Plànol general del grup d'actors i actrius que protagonitzen la sèrie de TVE 'La Promesa' amb un emoji de sorpresa al costat
TELEVISIÓ

'La Promesa' culmina la darrera setmana de l'any amb una misteriosa desaparició

'La Promesa' ens deixa en suspens amb la inesperada desaparició de María Fernández, que havia sortit a fer uns encàrrecs i no torna

La Promesa acaba l'última setmana de l'any amb magnificència, i és que si ja hem pogut gaudir d'un doble capítol aquest dimarts passat, encara ens queden grans sorpreses.

El metge Abel ja no sap què fer per retenir Jana, i arriba fins i tot a amenaçar-la d'explicar el que passa entre ella i Manuel. D'aquesta manera, espera que accepti la seva proposta de matrimoni, o altrament deixarà al descobert el seu romanç secret. Cedirà la donzella davant aquest xantatge?

Mentre que, per altra banda, Curro veu un gran canvi en la marquesa, que accepta sense problema que el seu nebot es converteixi en el nou baró de Linaja.

No obstant això, queda clar que Cruz amaga alguna cosa i no està disposada a quedar-se de braços plegats. A més, Lorenzo retreu a Martina que hagi manipulat el seu fill Curro per posar-lo en contra seva.

Captura de 'La Promesa' amb Abel mirant Jana i un emoji sorprès
Abel descobreix la veritat sobre Jana i Manuel i amenaça d'explicar-ho tot | Atresmedia

Cosa que no farà gens de gràcia a Margarita, que ja li va advertir al capità que no s'acostés a la seva filla ni li fes cap mal.

De la mateixa manera, ella intentarà per tots els mitjans que la seva neboda Catalina obri els ulls amb Pelayo, que no trama res de bo.

La Promesa fa front a una inesperada desaparició

Tot i que la noia no estarà disposada a escoltar cap advertiment i fins i tot organitza un viatge al costat del comte, però ell té altres plans. I és que haurà de trencar les il·lusions de Catalina, ja que acompanyar-la posaria en perill el negoci d'armes il·legals.

I, sorprenentment, tots s'emporten una sorpresa davant l'arribada a La Promesa d'una carta de Leonor de Luján, que anuncia el seu retorn de París. Es retrobarà amb Mauro?

Captura de María Fernández a 'La Promesa' de RTVE
La desaparició de María Fernández impacta tothom | RTVE

Alhora, dins de cuines creix la preocupació per María Fernández, i és que la donzella ha desaparegut després de sortir a fer uns encàrrecs.

Jana i Salvador es mostren molt preocupats i fins i tot decideixen anar a buscar-la, però tornen l'endemà al matí amb una devastadora notícia que deixarà a tots destrossats. Què li deu haver passat?