Muntatge de fotos de primer pla de Lara Álvarez somrient i, de fons, la imatge del cartell promocional del nou programa de Telecinco anomenat 'La Nueva Generación'

El projecte sorpresa de Lara Álvarez a Mediaset quan s'acabi 'Gran Hermano VIP'

Mediaset ha tornat a mostrar la seva confiança en l'asturiana

Mediaset Espanya va confiar fa un parell de mesos a Lara Álvarez per substituir Cuentos Chinos, el programa de Jorge Javier Vázquez, per resums de Gran Hermano VIP. Una aposta amb caràcter d'urgència que l'asturiana ha sabut defensar amb bona nota. Tant és així que el grup audiovisual torna a comptar amb ella un cop finalitzi el reality en poques setmanes.

Durant molts anys el nom de Lara Álvarez s'associava a Supervivientes, Gran Hermano i altres realities. No obstant això, ara la nova direcció de Mediaset ha pensat en ella per conduir una altra classe de programes de l'horari de màxima audiència. Després del fracàs de Me resbala, Telecinco va pensar que la periodista era la millor candidata per posar-se al capdavant de GH VIP: Última hora a l'horari de màxima audiència.

Mediaset confia una vegada més en la seva presentadora més versàtil

Mentre arriba el final de Gran Hermano VIP, Mediaset ja té entre mans un nou programa per a ella. Lara conduirà amb Florentino Fernández A tu bola, la versió espanyola d'un concurs en què figures populars participaran en diferents proves amb bales. Un espai per al qual ja hi ha previstos dos especials que seran emesos abans que s'acabi l'any.

Seran tres els famosos convidats a cadascun dels programes en què hauran de superar diferents proves. L'estratègia i l'habilitat per mesurar velocitat i gravetat seran determinants, encara que el factor sort també farà acte de presència. Un espai en què el concursant la bala del qual passi la línia de meta primer es proclamarà guanyador de la competició.

Lara Álvarez, a més, es posarà el 2024 al capdavant de La mejor generación. Un nou format musical per al qual Mediaset i Gestmusic van pensar primer en Edurne com a presentadora, segons avança Tvienes. Tot i això, la cantant va rebutjar l'oferta i finalment serà la presentadora de Telecinco qui se'n posi al capdavant.

Imatge de Lara Álvarez presentant la segona gala de l'Última hora de 'Gran Hermano VIP 8'
Lara Álvarez ja sap què vindrà després de 'Gran Hermano VIP' | Mediaset

El nou programa, del qual se'n coneixen pocs detalls, batrà en duel intèrprets coneguts que hauran de defensar temes de diferents èpoques musicals. "Cantants famosos interpretaran temes i s'enfrontaran a grans reptes", es podia llegir en un missatge compartit per la productora aX. Pel que sembla, les gravacions podrien dur-se a terme a Barcelona durant els mesos de desembre i gener.

Gestmusic ja va publicar el mes passat una convocatòria per al públic interessat a assistir al programa. Serà aquest el retorn de la productora a un format que combina música, nostàlgia i generacions.

Álvarez ja té experiència en aquests programes, de fet, ja va presentar amb Jesús Vázquez el concurs de talents infantil Idol Kids. Així, el fitxatge de Lara per La mejor generación posa de manifest, una vegada més, la versatilitat de l'asturiana.

Lara Álvarez té un contracte de llarga durada amb Mediaset

Els moviments de Mediaset cap a Lara Álvarez deixen clar que la periodista és una peça fonamental de Telecinco. De fet, el grup de comunicació va renovar fa un any el contracte de llarga durada amb la presentadora, perllongant així una vinculació que va començar fa gairebé una dècada.

Lara Álvarez somrient a Me Resbala de Telecinco
L'asturiana ha conduït tota mena de programes a Mediaset | Mediaset

Lara va començar a Mediaset España com a presentadora de Deportes Cuatro i reportera del Mundial de Motociclisme. A més de la seva feina en realities com Supervivientes i Gran Hermano, també ha estat al capdavant de les Campanades de Cap d'Any, gales nadalenques i altres espais d'entreteniment. Una trajectòria amb què la periodista demostra que és capaç de posar-se al capdavant de qualsevol format que li proposin.