Muntatge de fotos de primer pla de Laura Madrueño somrient amb el logo de ‘Supervivientes 2023’
TELEVISIÓ

El programa on es va donar a conèixer Laura Madrueño abans de 'Supervivientes'

Laura Madrueño es va donar a conèixer gràcies a un programa conegut més enllà de presentar 'El Tiempo' a Telecinco

Laura Madrueño va saltar a la fama l'any passat després de posar-se al capdavant de Supervivientes en substitució de Lara Álvarez.

Tanmateix, Madrueño ja era coneguda a Telecinco per presentar El Tiempo i també sortir en un altre programa molt conegut de la cadena.

En concret, Laura col·laborava de manera habitual en El Programa de Ana Rosa.

No obstant això, no va ser fins que el 2023 va arribar la seva gran oportunitat de brillar, quan tots van posar els ulls sobre ella.

Captura de Laura Madrueño amb un pergamí amb el comunicat de l'organització de Supervivientes a la palapa

A partir de llavors, tot han estat èxits i alegries per a Madrueño, que travessa un dels seus millors moments professionalment parlant.

En un principi, la presentadora no ho va tenir gens fàcil, ja que havia de recollir el testimoni de ni més ni menys que Lara Álvarez.

Ella era una de les presentadores estrella de Telecinco, de manera que Laura Madrueño va haver de guanyar-se l'afecte del públic. Ara bé, no li ha costat gaire, ja que amb el seu preciós somriure i la seva personalitat, la presentadora ha aconseguit captivar l'audiència.

Laura Madrueño, de noia del temps a protagonista de Supervivientes

A més, Ana Rosa Quintana també va continuar comptant amb ella durant el salt a les tardes de Telecinco.

A TardeAR, Laura Madrueño s'ha encarregat de comentar el temps. Lloc que ha ocupat fins que va posar rumb a Hondures fa uns mesos.

De fet, gràcies a la realitat augmentada, Madrueño ha deixat impactats els espectadors més d'una vegada. I és que es presentava fins i tot al bell mig d'una pluja torrencial.

Captura de Laura Madrueño amb un ninot del seu marit en el comiat de TardeAR

"Laura, no te'n vagis encara, perquè amb molta pena hem d'anunciar que avui és el seu últim dia perquè se'n va a Supervivientes", l'acomiadaven amb pena des del programa.

I és que Madrueño ha comptat sempre amb el suport dels seus companys de professió. "Tu millor que ningú per dir als concursants la que els ve a sobre", li deia Joaquín Prat.

"Estic desitjant que descobreixin la faceta més desconeguda, per als espectadors, de Laura Madrueño, que és una dona extraordinària", l'animaven. "Estic convençut que faràs una tasca brutal a Hondures".

I, sens dubte, Laura ha complert totes aquestes expectatives i més. Malgrat les condicions duríssimes i la feina que tenen a sobre, Madrueño s'ha mostrat sempre encantada.

"Amb moltíssima feina, però feliços i al costat de la mar, no puc demanar més", ha reconegut. Encara que això no obsta perquè durant aquests mesos trobi a faltar molt la seva família i, sobretot, el seu marit.

➡️ Televisió

Més notícies: